Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Sordo: "Komanda gribēja, lai braucu aiz "Ford""

Sordo: "Komanda gribēja, lai braucu aiz "Ford""
Peters Solbergs
Foto: www.rally-mania.cz

Pēc rallija pirmās dienas līderis ir Latvala, kurš par 30 sekundēm apsteidz Sebastienu Ožjē. Rīt Latvala trasē dosies pirmais, kas nozīmē to, ka viņam būs jāsaskaras ar ceļa tīrīšanu.

Šodien pirmais trasē devās Sebastiens Lēbs, kurš atzina, ka ceļš esot bijis ļoti, ļoti slidens. Vislabāk bija tiem pilotiem, kuri trasē devās vēlāk, jo viņiem trase jau bija nedaudz attīrīta. "Ko es varu darīt? Ja es samazināšu ātrumu, tad to arī izdarīs viņi, tāpēc nolēmu nebremzēt. Šī bija smaga diena, taču domāju, ka Latvala šeit ir ļoti ātrs. Viņš šodien trasē devās trešais, taču bija ātrāks par tiem, kuri brauca aiz viņa," pēc pirmās dienas teica Lēbs.

"Mēs esam aiz Lēba un tas, visticamāk, ir pareizs lēmums," saka Hirvonens. "Es nemaz tā īsti nesamazināju ātrumu. Braucu, kā varēju, taču nekad nevar zināt, vai tas bija pareizs lēmums vai nē. Mūs vēl sagaida divas dienas, tāpēc paskatīsimies, kas no tā visa sanāks."

"Stratēģijas dēļ samazināju ātrumu," saka Sordo. "Tagad šāda parādība grants rallijos ir normāla. Komanda gribēja, lai braucu aiz "Ford" pilotiem." "Es varu darīt, ko gribu, tāpēc šoreiz izmantoju taktiku, lai rīt trasē nedotos pirmais (Meksikas rallija otrajā dienā P.Solbergs trasē devās pirmais un dienas beigās zaudēja minūti – aut.)," teica P.Solbergs.

Piesardzīgi šo dienu veica Kimi Raikonens. "Viena no grūtākajām rallija dienām manā karjerā," saka somu pilots. ''Šādos laika apstākļos var gūt vērtīgu pieredzi, kuras man nav.''

"Mana diena būs rīt," saka P.Solberga brālis Henings. "Mums būs jauni regulējumi, kurus arī gribu izmantot."

Rezultāti pēc Jordānijas rallija pirmās dienas

VietaPilotsMašīnaLaiks
1.J.M.LatvalaFord Focus RS WRC 091:11:31.5
2.S.OžjēCitroen C4 WRC+30.2
3.S.LēbsCitroen C4 WRC+31.8
4.P.SolbergsCitroen C4 WRC+32.5
5.M.HirvonensFord Focus RS WRC 09+42.2
6.D.SordoCitroen C4 WRC+45.4
7.H.SolbergsFord Focus RS WRC 08+1:20.9
............
10.K.RaikonensCitroen C4 WRC+3:50.5

Izmantotie resursi:
autosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-02 09:01, pirms 14 gadiem
Izskatās ka atkārtosies Meksikas scenārijs, Latvalam nāksies šķūrēt ceļu, Ožjē arī būs problēmas, tā ka izskatās ka uzvara un laikam arī pjedestāls tiks sadalīta nākošo 3 (vai 4) pilotu starpā
, 2010-04-02 09:06, pirms 14 gadiem
Un Hirvonens jau ir izstājies pirmajā dopā
, 2010-04-02 09:42, pirms 14 gadiem
Jā, Hirvonens diemžēl ir ārā, bet pēc superrallija sistēmas iespējams būs redzams trasē rīt!
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.