Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Rally Estonia'' būtu gatavs aizvietot Čīles WRC ralliju

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Rally Estonia'' būtu gatavs aizvietot Čīles WRC ralliju
Ots Tanaks. Foto: Toyota Gazoo Racing

''Rally Estonia'' direktors Urmo Āva paziņojis, ka ''Rally Estonia'' būtu gatavs aizvietot Čīles WRC ralliju, kas 2020.gadā tomēr nenotiks.

Jau ziņojām, ka, ņemot vērā valstī valdošo nestabilo situāciju un iedzīvotāju nemierus politiskās situācijas dēļ, nesen tika atcelts pasaules rallija čempionāta posms Čīlē. Šobrīd WRC organizatori vēl nav paziņojuši, kurš posms aizstās šo ralliju, kam bija jānotiek aprīļa vidū.

Kā ziņo igauņu portāls sport.postimees.ee, tad Rally Estonia būtu gatavs aizstāt Čīles posmu, taču tas nevarētu notikt aprīlī, jo ralliji Baltijā pēc ziemas (mīksts segums) tobrīd nenotiek. ''Šis nepārprotami bija labākais gads Igaunijas motorsportā, jo Ots Tanaks kļuva par WRC čempionu, tika uzrādīti labi rezultāti šosejas disciplīnās, kā arī tika aizvadīts WRC reklāmas rallijs, kuru apmeklēja 50 000 cilvēku,'' saka Urmo Āva.

Šobrīd, kad WRC rīkotāji smagi strādā, lai atrastu aizvietotāju Čīles posmam, Āva atzinis, ka ''Rally Estonia'' būtu gatavs aizvietot Čīles posmu.

''Neteiktu, ka mēs negribētu rīkot WRC posmu. Iespējas vienmēr ir jāizskata, tāpēc šobrīd pie tā norit darbs. ''Rally Estonia'' būtu gatavs aizvietot Čīles WRC ralliju, ja organizatori to piedāvātu, bet tas nevarēs notikt aprīlī,'' tā Āva.

Atgādināsim, ka 2019.gadā ''Rally Estonia'' triumfēja mājinieks Ots Tanaks.

Izmantotie resursi:
sport.postimees.ee

     [+] [-]

, 2020-01-02 04:32, pirms 4 gadiem
Tas būtu forši, priekš Latvijas līdzjutējiem.