Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Nosaukts Latvijas izlases sastāvs pasaules Nāciju kausā motokrosā

Nosaukts Latvijas izlases sastāvs pasaules Nāciju kausā motokrosā
Matīss Karro un Dāvis Ivanovs šī gada Ķeguma posmā
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Kļuvis zināms, ka pasaules Nāciju kausā motokrosā Latvijas izlasi pārstāvēs Dāvis Ivanovs, Matīss Karro un Ivo Šteinbergs.

Pagājušajā gadā pasaules nāciju kauss motokrosā notika Denverā. Toreiz Latvijas izlasi pārstāvēja Ivo Šteinbergs (MX1), Matīss Karro (MX2) un Lauris Freibergs (MX Open). 30 komandu konkurencē Latvija, cīnoties ar tehniskām ķibelēm, izcīnīja 17. vietu.

Šogad nāciju kauss motokrosā 18. septembrī notiks Francijā. No vairākiem kandidātiem LaMSF motokrosa komisijas sēdē tika nolemts, ka šogad Latviju pārstāves Matīss Karro (MX1 klase), Dāvis Ivanovs (MX2 klase) un Ivo Šteinbergs (MX3 klase).

Atgādināsim, ka 2014. gadā Pasaules Nāciju kauss motokrosā notiks Ķegumā.

Izmantotie resursi:
www.mxk.lv


, 2011-08-16 14:13, pirms 13 gadiem
Karro ar lielo moci pie visiem MX dūžiem! Būs interesanti!
Cerams ka LV tiks lielajā finālā!
, 2011-08-16 15:38, pirms 13 gadiem
tas tiešām varētu būt interesanti, kas no tā sanāks. Pirms 2 gadiem Paulin (FRA) arī tikai Nācijās uzbrauca ar MX1 un pārliecinoši bija ātrāks nekā ar MX2 iekš PČ. Ja nemaldos, pat pirmo braucienu novinnēja.
, 2011-08-16 17:34, pirms 13 gadiem
Ka tikai Matīsam pēc kritiena Anglijā akal kāda trauma nebūs...
, 2011-08-17 00:49, pirms 13 gadiem
tikko ir info, ka Matīsam šī sezona ir beigusies. diemžēl kritiens Anglijā ir ar sekām mugurai.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").