Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Cēsis gatavojas grandiozajam motokrosa sezonas Superfinālam

Jau šo svētdien, 6.septembrī, Cēsu „Ezerkalnu” motorasē noskaidrosim, kuri sportisti 2015.gada motokrosa sezonā uzrādījuši labāko sniegumu un izcīnījuši Latvijas čempionu titulus. Atšķirīgā formāta un nozīmīgo cīņu dēļ paredzams, ka šis varētu būt viens no aizraujošākajiem Latvijas čempionāta posmiem.

Vairākās klasēs valda ļoti sīva konkurence, turklāt Superfinālā piedāvātā iespēja dubultot punktus var krasi mainīt situāciju un nocelt čempiona titulu teju no degungala, tādēļ cīņas solās būt īpaši spraigas. Interesanti, ka sacensības norisināsies tikai Latvijas čempionāta klasēm, tādēļ trasē redzēsim tikai šī seriāla klases, bet tajās spēkus noteikti varēs iemēģināt arī citu sacensību pārstāvji.

Par izklaidi visas dienas garumā rūpēsies bezmaksas Danu telts un tās piedāvātās atrakcijas,. Turklāt aktīvākajiem mazajiem līdzjutējiem, kuriem ir velosipēds bez pedāļiem, tiks iedāvātas unikālās minivelokrosa sacensības. Aicinām visus dalībniekus sacensībām pieteikties jau iepriekš, sūtot e-pastus uz Kristine@lamsf.lv ar norādi - pieteikums Minivelokrosam Cēsīs.

Sacensību dienā, 6.septemrī, katrs dalībnieks pirms starta saņems īpašo MINIVELOKROSA krekliņu un dalībnieka numuru motokrosa Fanu teltī. Krekliņš un numurs jāsaņem ne vēlāk kā līdz pl. 12:00. Protams, katram dalībniekam arī vērtīgas balviņas. Maksa par dalību 10 eiro.

Ar Latvijas motokrosa čempionāta šī brīža situāciju kopvērtējuma tabulās var iepazīties šeit: Championships - overview - MYLAPS Sports Timing

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF


, 2015-08-31 18:13, pirms 9 gadiem
Cik maksās biļetes uz šo pasākumu?
, 2015-08-31 22:10, pirms 9 gadiem
dolaars rakstīja: Cik maksās biļetes uz šo pasākumu?
pieaugušajiem - 10eur,
pensionāri un bērni 10-16 gadi - 5eur,
bērni līdz 10 gadiem par brīvu,
autostāvvieta pa brīvu.
, 2015-08-31 23:08, pirms 9 gadiem
Bezmaksas Danu telts izklausās tiiiiik labi Es braucu uz motokrosu
, 2015-09-01 16:26, pirms 9 gadiem
Mēs, visa kompaška arī braucam. Serģis zina, ko dara un ko piedāvāt. Un jāsveic klātienē Leons par izcīnīto 5.vietu Pasaules kausā veterāniem.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").