Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Serģis atklāj, ka Jonass šosezon trasē, visticamāk, vairs neatgriezīšoties

Serģis atklāj, ka Jonass šosezon trasē, visticamāk, vairs neatgriezīšoties
Pauls Jonass. Foto: Bavo Swijgers

Ķegumā jau no 7. līdz 9. augustam notiks pirmās no trim paredzētajām sacensībām motokrosā, un MXGP klasē startēs divi latvieši – Kārlis Sabulis un Matīss Karro. Paredzams, ka sacensībās klāt būs arī Pauls Jonass, kurš šobrīd atlabst pēc traumas, “Rīta Panorāmai” atklāja sacensību organizators Kristers Serģis.

Serģis pastāstīja, ka sacensībām Ķegumā organizatori sākuši gatavoties jau pērn, taču koronavīrusa Covid-19 krīze visu procesu apstādinājusi, un darbi nopietni atsākušies vien jūlijā, kad tapa skaidrs, ka sacensības tiešām notiks. Šobrīd notiekot aktīva rosība, organizatoriem ir daudz darba, jo arī koronavīruss ir ieviesis savas korekcijas.

Serģis izteica pateicību visām iesaistītajām personām, kas līdzdarbojās, lai sportistiem, kas ieradīsies uz sacensībām, nebūtu jādodas 14 dienu karantīnā, ja koronavīrusa testa analīzes ir negatīvas.

Serģis pastāstīja, ka traumētais motokrosa braucējs Pauls Jonass šobrīd iziet rehabilitācijas kursu Vaivaros. Atlabšana notiekot ļoti labi, taču līdzjutējiem ir jārēķinās, ka viņa atgriešanās sportā šajā sezonā ir maz ticama. Taču Jonass būšot klāt sacensībās un tikšoties ar sanākušajiem līdzjutējiem.

Izmantotie avoti:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/mo...


Markuss Ozoliņš. Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Vairāki latviešu braucēji šonedēļ startē Nīderlandes un Francijas motokrosā

Vairāki latviešu motokrosa braucēji šīs nedēļas nogalē gatavojas startēt Nīderlandes atklātajā čempionātā "Dutch Masters", kā arī sacensībās Francijā.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.