Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Dalību arēnas motokrosā Rīgā apstiprina šī gada Eiropas čempions

Juris Grīns
Juris Grīns

Dalību arēnas motokrosā Rīgā apstiprina šī gada Eiropas čempions
Volodimirs Tarasovs
Foto: instagram.com

Dalību arēnas krosa sacensībās "Optibet Champions Race", kas notiks šī gada 21. oktobrī "Arēnā Rīga", apstiprinājis 2017.gada Eiropas čempions MX Open klasē – Volodimirs Tarasovs.

Lai arī Volodimiram ir tikai 21 gads, viņu jau tagad var droši saukt par vienu no titulētākajiem Ukrainas sportistiem – dažādās klasēs izcīnīti 17 Ukrainas čempiontituli, bet šinī sezonā izcīnīts karjeras lielăkais panākums, Eiropas čempiona nosaukums MX Open klasē. Cienīgs pretendents uz iekļūšanu AX Champions klases finālā!

AX Champions klasē startēs arī 2014. gada Krievijas čempions MX Open klasē un 2015. gada Krievijas izlases dalībnieks Pasaules Nāciju motokrosā – Maksims Nazarovs.

Savu pirmo nozīmīgo titulu Maksims izcīnīja 2000. gadā, kļūstot par valsts čempionu 65ccm klasē. Kā ierasts motokrosa vidē, Maksima tēvs nodarbojās ar motosportu un visai agrā vecumā uz motocikla sēdināja arī vecāko dēlu. Jau pirmajās sacīkstēs tika kāpts uz goda pjedestāla, bet 2000. gadā izcīnīta uzvara Krievijas čempionāta ieskaitē 65ccm klasē. Nākamajos gados bijis stabils Krievijas top līmeņa braucējs, līdz 2014. gadā kļuva par valsts čempionu MX Open klasē. Nākamajā, 2015. gada sezonā nopelnīja vietu valsts izlasē startam Nāciju motokrosā, kur kopā ar Ivanu Baranovu un Jevgeņiju Bobriševu izcīnīja 12.vietu.

Ar #1 Optibet Champions Race startēs viens no titulētākajiem Krievijas motosportistiem – Aleksandrs Ivaņutins, kurš ir 11 kārtējs Krievijas čempions motokrosā, 2006.gada Vācijas čempions motokrosā 125cm3 klasē un 2017.gada Dakaras rallijreida 32.vietas ieguvējs motociklu klasē.

Motokrosā Ivaņutinu uzvārds pazīstams no pagājušā gadsimta septiņdesmitajiem gadiem, kad savu spožo blakusvāğu klases pilota karjeru sāka Aleksandra tēvs Nikolajs, nākamajos desmit gados kļūstot par vairākkārtēju PSRS čempionu un vienu no visu laiku sīvākajiem Jāņa Serğa konkurentiem. Aleksandrs ar motokrosu sāka nodarboties salīdzinoši vēlu, jeb 13 gadu vecumā, taču visai ātri kļuva par vienu no Krievijas motokrosa līderiem, izcīnot 11 valsts čempiontitulus un 2006.gadā kļūstot arī par Vācijas čempionu motokrosā! 2017.gadā Aleksandrs Ivaņutins piepildīja vienu no saviem sapņiem, veicot Dakaras rallija distanci un finišā varēja būt gandarīts par izcīnīto 32.vietu.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa - Arena Kross

     [+] [-]

, 2017-07-31 22:37, pirms 7 gadiem
Kādu sviestu šis reklāmas rakst dzen. Atraduši slavēt kaut kādus krievu sportistus kuri nevienam neko neizsaka. Malušies pa savu zemi un viss. Domāju Lv čempis ir daudz augstāks par lielo ruslandi.

     [+] [-]

, 2017-08-01 11:49, pirms 7 gadiem
LJBLTrenerim. Neredzu sseit nekaadu sviestu,paldies autoram par informatiivo rakstu.Nav nekas vieglaak,kaa nolikt citu valstu sportistus,krievu goncciki visos laikos ir bijussi stipri un iisti ciiniitaaji.Nekur nekas nerodas tukssaa vietaa,bez ieprieksseejaam iestraadeem un tradiicijaam,bez Sergga Jaanna nebuutu Kristera Sergga Rupeika Daidera Beerzinna Stupeella Mucenieka Kurpnieka un daudziem citiem vina sekotaajiem.Taapat krieviem nebuutu JevgeennijaBobrisseva,Vsevaloda Bruljakova,Aleksandra Tonkova bez Nikolaja Sokolova,Igora Grigorjeva,Aleksandra Lebedeva.Viktora Arbekova,Genaadija Moiseejeva un d.c.Buutu lloti interesanti paskatiities labaako krievu goncciku daliibu Lv ccempii,mums Daavis Ivanovs,Kaarlis Sabulis,Ssileika...Lauris un liivs vairs nebrauc...???

     [+] [-]

, 2017-08-01 12:23, pirms 7 gadiem
Neveelos apvainot nevienu muusu motokrosa brauceeju-Matiis Karro kaut kur taalajaa Braziilijaa Lv ccempii nestartee,Pauls Jonass Lv ccempii nestartee,Ivo Ssteibergs -enduuro,Augusts un Roberts Justi-treneri,Apfelbaums -???,ar pasaules ccempa pieredzi paliek Toms Macuks,Leons Kazlovskis(pasaulee brauca125cc).Maartinnss Aleksandroviccs sportam teicis atvadas(pasaulee starteeja MX3),Bobkovs nestartee(pasaulee braucaMX2 unMX3)Lv un Superkausa zeeni jau taalaak par Baltijas valstu traseem praktiski nav braukussi...

     [+] [-]

, 2017-08-01 21:52, pirms 7 gadiem
Bobiševs brauc pasaulē GP klasē, Tonkovs ar dokumentiem sašmcējies un šajā sezonā nestartē. Ļebedevs šogad bija Latvijā, brauca divas gonkas....Stelpē un Gulbenē, kur ar knapi tika trijniekā (nestartēja labākie letiņi un igauņi). Jā, Trasovs ir it kā eiropas čempis (startēja šajā gadā tikai krievi, ukraiņi, kāds polis. Vienā posmā uzvaru izcīnīja tas pats Ļebedevs, kurš Latvijā nevarēji leiti Rukštelu vinnēt, kurš savukārt ne tuvu netiek labākajiem letiņiem un igauniem. Nu nav tas līmenis nekāds Krievijā, un nevajag piesaukt Arbekovu, Kavinovu Moisejevu, tie bija citi laiki un pavisam savādākas gonkas. Mums Serģis ir pieckārtējais čempis, bet tas nenozīmē, ka tagad arī nosakam toni blaķenēs pasaulē. Viss plūst un mainās, bet Tarasovs mačojoties ar labākajie baltiešiem, diez vai iebrauktu sešniekā?