Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Karro guvis jaunu savainojumu, atlabšanas periods ieilgs

Karro guvis jaunu savainojumu, atlabšanas periods ieilgs
Matīss Karro
Foto: mxgp.com

Motosportists Matīss Karro aizvadītās nedēļas nogalē neizgāja uz starta MXGP pasaules čempionāta posmā Spānijā, jo pirms tam treniņā bija iedzīvojies jaunā savainojumā.

Sportists ir izārstējis pirms sezonas gūto ceļgala traumu, taču treniņa laikā pirms Spānijas MXGP posma savainojis elkoni. Tas licis par sevi manīt Talaveras de la Reinas trasē, kur "24MX Lucas Oil Honda" komandas sportists piedalījās treniņbraucienos, taču ne kvalifikācijā, ne finālbraucienos nestartēja.

"Treniņa laikā Latvijā savainoju elkoni, bet prognozējām, ka līdz sacensībām tas būs sadzijis," stāsta Karro. "Diemžēl, kļuva skaidrs, ka nobraucieni Talaveras trasē rokai rada daudz lielāku slodzi nekā biju iedomājies. Braucot tādos apstākļos, bija tiešām grūti veikt kaut vienu pietiekoši ātru apli. Pēc konsultācijas ar fizioterapeitiem un komandu, nolēmām neuzņemties risku, lai elkonis netiktu traumēts vēl vairāk. Šī iemesla dēļ pēc treniņbraucieniem mana nedēļas nogale bija beigusies. Man vēl nepieciešams laiks, lai fiziski atgūtos par visiem 100%. Tas ir ļoti sarūgtinoši, taču tā nu tas ir."

Karro nesola, kad atgriezīsies sacīkstēs. Jau šonedēļ Francijā notiks MXGP sezonas desmitais posms.

Tikmēr uz diviem posmiem "24MX Lucas Oil Honda" sastāvu papildinājis 2015. gada MX1 Latvijas čempions Prīts Ratseps. Spānijā 25 gadus vecais igaunis finālsacīkstēs ierndojās 24. un 22. vietā, punktus neizcīnot.

Izmantotie resursi:
24mx_honda_racing.prezly.com


, 2016-05-31 17:29, pirms 8 gadiem
Itkaa tik talantiigs,bet taa neiet ar traumaam..Varbut tas ir sigaals,un tiesaam,ka jau viens te iemineejaas ir nepeiciesams vienu pilnu sezonu izlaist,un saarsteet visu..Taa teikt restarteties un atgriesties ar jaunu jaudu..Iesaku noklausities te pat Sportacentra bija intervija ar Santa Dreimane,kura izteicaas,ka traumas liela meeraa rodas no ieprieks lidz galam neizarstetiem savainojumiem.Nu nevra 100% krustenisko saisu savainojumu saarstet par 3 menesiem..Basketbolistiem tas reizem prasa pat vairaak kaa gadu..Traks puika tas Matiss...
, 2016-05-31 17:37, pirms 8 gadiem
Apbrīnojama ir apņēmība..vēl turpināt! Lai veicas!Augusts Justs labs piemērs braukšana tā kā piebremzējās.. vai nekad līdz galam nebija aizgājusi..meta mieru un sāka trenēt jauno paaudzi.
, 2016-05-31 18:05, pirms 8 gadiem
jābeidz karjera, bezjēdzīgi
, 2016-05-31 18:57, pirms 8 gadiem
Ja ir kāds kam neiet tad tad tas ir karro... nevienu pilnu sezonu nav nobraucis jau kuro gadu... vai nu fiziskais ir nulle vai nu pirmsezonas darbs ir nulle... driiz nevienai komandai viņs nebuus vajadzigs... tik traumatisks braucējs ir kā laika spridzeklis....moš jāmet miers, jaunāks jau nepaliec
, 2016-05-31 23:12, pirms 8 gadiem
markkomartins rakstīja: Ja ir kāds kam neiet tad tad tas ir karro... nevienu pilnu sezonu nav nobraucis jau kuro gadu... vai nu fiziskais ir nulle vai nu pirmsezonas darbs ir nulle... driiz nevienai komandai viņs nebuus vajadzigs... tik traumatisks braucējs ir kā laika spridzeklis....moš jāmet miers, jaunāks jau nepaliec
tu esi pilnīgs idio.s, saproti ko vispār nozīmē mxgp...??.
, 2016-05-31 23:14, pirms 8 gadiem
Alensan rakstīja: jābeidz karjera, bezjēdzīgi
vēl viens kulakā rāvejs
, 2016-06-01 13:28, pirms 8 gadiem
Nu, kas tad ir MXGP, vai šīs traumas ir šajās sacenēs gūtas? Tieši tā, tas ir MXGP un tas, ka Matīss ticis labā komandā un sācis sezonu ar sēdēšanu uz solińa, vińam par labu noteikti nenāk. Ne līmeńa-konkurētspējas zińā, ne arī, kam-komandām vińš perspektīvē var būt interesants. Kaut vai viens jautājums, Matīsam ir treneris? Šī te psihošana trasē.......
, 2016-06-01 16:50, pirms 8 gadiem
Mans viedoklis, ka ar šito karsta strēbšanu un pāragru skriešanu atpakaļ trasē, vai tā galvas, ceļa vai rokas trauma, Karro savu potenciālu jau ir izniekojis. Tā nu tas ir, ka vienas neizārstētas lietas rada citus savainojums un ķermenis neapzināti noprotestē pret darīto. Lai veicas izārstēt esošo, nesasteigt, paņemt pauzi un atgriezties trasē pilnīgi veselam. Tad arī redzēsim, cik ātrs ir Matīss.
Markuss Ozoliņš. Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Vairāki latviešu braucēji šonedēļ startē Nīderlandes un Francijas motokrosā

Vairāki latviešu motokrosa braucēji šīs nedēļas nogalē gatavojas startēt Nīderlandes atklātajā čempionātā "Dutch Masters", kā arī sacensībās Francijā.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.