Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kozlovskim lieliska debija izturības sacīkstēs Francijā, Dišlere-Kirilko piektā starp dāmām

Juris Grīns
Juris Grīns

Kozlovskim lieliska debija izturības sacīkstēs Francijā, Dišlere-Kirilko piektā starp dāmām
Leons Kozlovskis
Foto: facebook.com

Aizvadītajās brīvdienās, 30. un 31.janvārī Francijā grandiozajās „Enduropale Du Touquet 2016” sacensībās līdzās tūkstošiem sportistu startēja Latvijas motokrosa pārstāvji Leons Kozlovskis un Monta Dišlere Kirilko, kā arī Jānis Zirnis un Andris Ciršs.

Pirmo reizi Latviju sacensībās pārstāvēja kāds no solo motociklu pārstāvjiem un tas bija pieredzes bagātais motokrosa braucējs Leons Kozlovskis, kurš pērn izcilu rezultātu uzrādīja Pasaules kausā veterāniem, ieņemot augsto piekto vietu.

Kozlovskis debiju ārkārtīgi grūtajās „Enduropale Du Touquet 2016” sacensībās noslēdzis lieliski, gandrīz tūkstoš sportistu konkurencē izcīnot 167. vietu.

Trases apļa garums bija 13 km un sportistiem tajā bija jāpavada trīs stundas. Jāatzīst, ka trase nelīdzinās motokrosa sacensību trasei, jo dalībniekiem tajā bija jāskaras gan ar mainīgu reljefu, gan dažādu zemes segumu. Vienlaicīgi starts tika dots visu motociklu klašu sportistiem, kuru cīņās noskatījās simtiem tūkstošu skatītāju.

Solo motociklu sacīkstes rezultāti: Live Internet

Solo motociklu cīņas notika svētdien, savukārt jau sestdien trasē devās kvadriciklu braucēji.

351 kvadru konkurencē Latvijas pārstāve Monta Dišlere-Kirilko finišēja 157. vietā, turklāt ieņemot augsto piekto vietu starp daiļā dzimuma sportistēm.

Sacensībās kvadru konkurencē līdzās Montai startēja vēl divi Latvijas sportisti - Jānis Zirnis un Andris Ciršs.

     [+] [-]

, 2016-01-31 21:21, pirms 8 gadiem
ja pareizi saskaitīju, tad Leons ir 20.vieta starp veterāniem!!! Vareni!