Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Motokrosa braucēji uzlido par augstu un nenoturas uz motocikla

Uzlecot iespaidīgi augstu vienā no tramplīniem un nespējot noturēties uz motocikla, "National Pro Motocross" sacensībās Floridā, "WW Ranch" trasē pamatīgus kritienus piedzīvojuši motosportisti RJ Hempšīrs un debitants Masons Gonsaless. Par laimi, viņiem izdevās tikt cauri bez nopietnām sekām.


, 2020-10-01 17:33, pirms 4 gadiem
Nejau viņš par augstu uzlec un nenoturas uz moča, bet gan, lai nenokristu ar muti uz leju, speciāli atlaida moci. Pēdējā video no instagram, tas labi redzams.
, 2020-10-03 15:02, pirms 4 gadiem
chepa rakstīja: Nejau viņš par augstu uzlec un nenoturas uz moča, bet gan, lai nenokristu ar muti uz leju, speciāli atlaida moci. Pēdējā video no instagram, tas labi redzams.
tā ir. Šeit ir klasisks, tīri svaigs piemērs, kur gan ir pa augstu https://www.youtube.com/watch?v=lrq...
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").