Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP čempions Herlingss treniņa laikā lauzis kāju

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP čempions Herlingss treniņa laikā lauzis kāju
Džefrijs Herlingss. Foto: ktm.com

2018. gada MXGP klases pasaules čempions motokrosā Džefrijs Herlings, gatavojoties jaunajai sezonai, pamanījies iedzīvoties traumā - krītot no motocikla, holandietis lauzis pēdu.

"Red Bull KTM Factory Racing" komanda šonedēļ oficiāli apstiprinājusi, ka Herlingss kājas traumu guvis treniņbraucienu laikā Spānijā.

Negadījums noticis pagājušās nedēļas piektdienā. Tās pašas dienas vakarā labās kājas pēda tikusi operēta. Tiek ziņots, ka cietusi arī potīte, taču ne stipri.

Parasti šādu traumu sadziedēšana aizņem sešas līdz astoņas nedēļas, taču motokrosa braucēji nereti uz motocikla atgriežas ātrāk. Tas nozīmē, ka Herlingss varētu paspēt būt ierindā uz pasaules čempionāta pirmajām sacensībām, kas pēc mazāk nekā piecām nedēļām, 3. martā notiks Argentīnā.

MXGP klasē Herlingss startēs trešo sezonu. 2017. gadā viņš ieguva uzvaras sešos posmos un sezonu pabeidza otrais, piekāpjoties tikai komandas biedram Antonio Kairoli, bet pērn jau triumfēja 17 posmos no 20, pārliecinoši izcīnot titulu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro