Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kairoli MXGP posmā Itālijā lauzis degunu

Juris Grīns
Juris Grīns

Kairoli MXGP posmā Itālijā lauzis degunu
Antonio Kairoli. Foto: KTM

Motokrosa veterāns Antonio Kairoli svētdien Itālijā, Mantovas trasē pasaules čempionāta kārtējā posmā kritiena rezultātā lauza degunu, tomēr, dzenoties pēc desmitā titula, finišēja un guva punktus, neskatoties uz gūto traumu.

"Red Bull KTM" komandas sportists pirmo braucienu Lombardijas "Grand Prix" izcīņā noslēdza trešajā vietā, kamēr otrajā braucienā krita jau startā, nokļūstot pēdējās pozīcijās, bet tad vēlreiz pamanījās piedzīvot negadījumu, šoreiz jau ar smagākām sekām, jo tika lauzts deguns. Neskatoties uz asiņošanu, itālis turpināja braukt un finišu sasniedza 15. vietā, gūstot punktus.

"Ar dienas sākumu un izcīnīto trešo vietu biju apmierināts, ņemot vērā, cik nelīdzena bija trase," stāsta Kairoli. "Otrajā braucienā mans starts nebija tik slikts, bet, cenšoties pacelties par vairākām pozīcijām uz augšu, aizķēru kāda cita motocikla riteni un avarēju. Cīņu nācās atsākt no beigām un izmantot jaunas brilles, jo vecās bija salūzušas. Jutos lieliski un varēju braukt ar pilnu gāzi, bet tad atkal kritu. Tramplīnā uzlecu sāniski un kritiena laikā diezgan stipri sasitu seju. Gribēju turpināt braukt, lai izcīnītu vismaz dažus punktus. Protams, tas nebija rezultāts, ko vēlējāmies, un no kļūdām ir jācenšas izvairīties. Salauzu degunu, bet varēja būt arī sliktāk. Neizdevās noturēt sarkano plāksni, bet nākamajās sacīkstēs būšu atkal gatavs braukt un cīnīties par pjedestālu."

Pirms šī posma Kairoli bija MXGP kopvērtējuma līderis, bet tagad atkritis uz otro pozīciju, piecus punktus atpaliekot no "Team HRC" rūpnīcas braucēja Tima Gajsera. Pašlaik viņš cīnās par savu jau desmito pasaules čempiona titulu motokrosā.

Nākamie divi posmi arī notiks tajā pašā trasē - jau trešdien, 30 septembrī risināsies Mantovas "Grand Prix", bet svētdien, 4. oktobrī gaidāma Eiropas "Grand Prix" izcīņa.

Atskats uz notikumiem Lombardijas GP:

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2020-09-29 14:01, pirms 4 gadiem
Turies!