Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Jonasam trešā vieta Nīderlandes posma kvalifikācijā

Jonasam trešā vieta Nīderlandes posma kvalifikācijā
Pauls Jonass
Foto: Mxgp.com

Latvijas motosportists Pauls Jonass šodien izcīnīja trešo vietu MX2 pasaules čempionāta Nīderlandes posma kvalifikācijā.

Asenes posma kvalifikācijā labākais bija soms Harri Kullass, no kura trīs sekundes atpalika brits Makss Enstijs. Trešo vietu izcīnīja kopvērtējuma līderis Pauls Jonass, kurš uzvarētājam zaudēja nepilnas 20 sekundes. Jonass šajā MX2 posmā ir vienīgais Latvijas pārstāvis.

Jonass kopvērtējumā apsteidz slovēni Timu Gajseru tikai par četriem punktiem. Latvieša galvenais konkurents Nīderlandes posma kvalifikācijā palika astotais. Kopvērtējumā 15. vietā ir Roberts Justs, kurš savainojuma dēļ izlaidīs jau trešo posmu pēc kārtas. Pēc Nīderlandes posma pasaules čempionātā notiks vēl divi etapi – Meksikā un ASV.

MXGP kvalifikācijā ātrākais bija Glens Koldenhofs (Nīderlande), kurš apsteidza Džeremiju van Horebēku (Beļģija) un Gotjē Polēnu (Francija). Kopvērtējuma līderis Romēns Fevrē palika ceturtais.

Izmantotie resursi:
Home | MXGP


, 2015-08-30 00:33, pirms 9 gadiem
Aizvien bīstamāks tas brits kopvērtējuma ziņā izskatās lai rīt Jonasam uzvaras abos braucienos
, 2015-08-30 11:15, pirms 9 gadiem
Brits nav bistams,vins var uzvaret visus atlikusos sesus braucienus,tad vinam butu 587punkti.Musejam tada gadijuma pietiktu ar vienu otro vietu,vienu treso vietu un cetram ceturtajam vietam,tad butu 589p.Bistams ir Gajsers,vinam drikstam zaudet tikai triss punktus.(Ta ir tikai teorija,bet gonka ir gonka,seviski starts un pirma apla burzma).Ludzam Dievinu un gonkas veiksmi musu zenam...!!!
, 2015-08-30 13:33, pirms 9 gadiem
kur var redzēt tiešraidi?
, 2015-08-30 15:12, pirms 9 gadiem
cikos tad iisti gonka sakas?
, 2015-08-30 15:41, pirms 9 gadiem
Pauls 2vietā pirmajā braucienā..viss ok!
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").