Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas MXGP posmā startēs Sabulis un Karro

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas MXGP posmā startēs Sabulis un Karro
Matīss Karro. Foto: Motorsport.ee

Jau nākamās nedēļas nogalē atsāksies pasaules motokrosa čempionāts, trim posmiem pēc kārtas norisinoties Ķeguma mototrasē "Zelta Zirgs". Pirmās no trim sacensībām tiks aizvadītas 9. augustā, un MXGP klasē uz starta izies arī pašmāju motokrosa zvaigznes Kārlis Sabulis un Matīss Karro.

Latvijas "Grand Prix" ietvaros visas sesijas pasaules čempionāta klasēs notiks vienas dienas ietvaros, svētdien, 9. augustā. Finālbraucieni MX2 klasē sāksies plkst. 12:15 un 15:10, bet MXGP sacensību sākums plānots plkst. 13:15 un 16:10. Savukārt jau no plkst. 9:15 rītā risināsies brīvie treniņbraucieni un kvalifikācija.

MXGP klasē dalību apstiprinājuši 38 sportisti, un ierindā būs absolūts vairums vadošo braucēju. Starp dalībniekiem arī Kārlis Sabulis, kurš pērn kļuva par vācu komandas "WZ Racing" pārstāvi - viņš brauks ar KTM motociklu. Tāpat dalību apstiprinājis pašmāju moto kluba "MX Moduls" cerība Matīss Karro, kurš savā karjerā guvis lielu pieredzi pasaules čempionāta posmos - viņa rīcībā būs "Husqvarna" motocikls. MX2 klasē, kur startēs 36 braucēji, latvieši nav pieteikušies.

Savukārt dienu iepriekš, 8. augustā Ķegumā sacensības aizvadīs Eiropas motokrosa čempionāta dalībnieki EMX250 un EMX OPEN klasēs. Vairāki latviešu sportisti pieteikušies dalībai EMX250 klases sacensībās, bet kopumā finālsacīkstēm mēģinās kvalificēties 70 censoņi. Starp viņiem būs "Yamaha" rūpnīcas atbalstītās "MJC Yamaha EMX125" komandas sportists Mairis Pumpurs, arī Kristiāns Freimanis, Tomass Šileika un Rainers Žuks. Savukārt starp 30 braucējiem, kas pieteikušies EMX OPEN klasē, atrodams Arnolda Sniķera vārds.

Pilns dalībnieku saraksts: https://www.mxgp.com/motocross/news...

Kā zināms, Ķegumā pasaules čempionāta posmi notiks arī 12. un 16. augustā.

Izmantotie resursi:
mxgp.com

     [+] [-]

, 2020-07-29 10:08, pirms 4 gadiem
Macuks nebrauks??