Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"MX Ādaži" kvadru braucējs Raivis Sootee kļūst par Baltijas čempionu "Pro" klasē

"MX Ādaži" kvadru braucējs Raivis Sootee kļūst par Baltijas čempionu "Pro" klasē
Raivis Sootee
Foto: Jānis Pastars (mxadazi.lv)

Aizvadītās nedēļas beigās "MX Ādaži" sportisti devās uz tālo Viļakas "Baltā Brieža” trasi, kur norisinājās 3.Latvijas čempionāta posms motokrosā, kam paralēli tika aizvadīts 4.Latvijas Kausa, Junioru čempionāta un Latvijas čempionāta Q un B/V posms, kā arī noslēdzošais Baltijas čempionāta posms kvadracikliem.

Sestdien pie starta līnijas devās Ralfs Kozlovskis MX65 cc klasē, Jānis Saldavs, Raivis Sootee un Kārlis Bole juniors Kvadri Pro klasē, Arnis Pūle Kvadri Veterāni klasē.

Ralfam 25 sportistu konkurencē izdevās izcīnīt kopvērtējumā 20.vietu, nedaudz pievīla startiņi...Vēl jāpatrenējas šajā disciplīnā. Kvadri Pro klasē startēja 22 sportisti. Kārlis kopvērtējumā kāpa uz trešā goda pjedestāla (ļoti stabili abi braucieni) pakāpiena, Raivim ceturtā vieta (pievīla otrajā braucienā iegūtā 9.vieta), Jānim piecpadsmitā vieta (abos braucienos labi starti,tomēr pievīla tehnika). Kvadri Veterāni klasē no 26 sportistiem Arnim kopvērtējumā 13. vieta (pirmais brauciens izvērtās neveiksmīgs - tikai 28.vieta, otrajā braucienā astotais). Malači!

Liels gandarījums par mūsu komandas kvadru braucējiem,jo trīs sacensību kopvērtējumā Baltijas čempionātā kvadrām Pro klasē Raivis Sootee izcīnija čempiona titulu,bet Kārlis Bole juniors augsto otro vietu aiz Raivja! Vēlreiz apsveicam un novēlam tā turpināt!

Svētdien pie starta stājās Leons Kozlovskis Senioru klasē un Martins Vasjaks MX85 cc klasē. Leons kārtējo reizi pierādīja, ka Latvijā viņam ir maz konkurentu, nobraucot kvalifikāciju un abus braucienus stabili pirmais, ieņemot kopvērtējumā 1. vietu divdesmit astoņu sportistu konkurencē. Apsveicam! Martinam diena neizdevās tik veiksmīga, kā bija plānots. Kvalifikācijā un pirmajā braucienā deviņpadsmitā vieta, otrajā braucienā sešpadsmitais, kopvērtējumā deviņpadsmitais. Jāturpina trenēties!

Viļakā mūsu sportistiem paveicās ar laika apstākļiem, jo lai arī solīja lietu, tas aizgāja garām "Baltā Brieža" trasei. Laikam organizatori bija cerējuši, ka uzlīs vismaz pa nakti, jo laistīšana notika tikai starp braucieniem, līdz ar ko arī dienas kārtībā bija izmaiņas-viss iekavējās par pāris stundām.Tas nogurdina...

Kopumā "MX Ādaži" komandas sportisti nostartēja apmierinoši, bez nopietnām traumām. Liels paldies par pašaizliedzību, cīnoties līdz pēdējam trases metram!

Paldies vēlamies teikt visiem komandas sponsoriem, atbalstītājiem, draugiem un līdzjutējiem! Liels paldies mehāniķiem un sportistu ģimenes locekļiem par izturību!

Izmantotie resursi:
Jaunumi - MX Ādaži


, 2015-07-29 14:55, pirms 9 gadiem
Ar laistīšanu ir problemas visur... Laikam tik ķegumaa ir kautcik līmenī..... Parejaas vietas jārij putekļi
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").