Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Video: Latvija gatava uzņemt Pasaules čempionātu motokrosā, zelta zirgs Dafne izlozē VIP ielūgumus

Mārcis Martini
Mārcis Martini
Jau šajā nedēļas nogalē, 30. aprīlī un 1. maijā, pasaules motokrosa elite trauksies Ķeguma „Zalta zirga trasē”. Šis būs 6. čempionāta posms, un dalībnieku rangā jau sāk izkristalizēties, kuri sportisti ir spēcīgākie šajā sezonā.

Pirms lielā notikuma MXGP of Latvia komanda izveidoja konkursu motokrosa faniem. Tajā bija iespēja piedalīties ikvienam, lai cīnītos par iespēju savā īpašumā iegūt VIP ielūgumu. Ar VIP caurlaidi apmeklētājiem ir iespēja ne tikai noraudzīties motokrosa sacensības, bet iekļūt arī dalībnieku nometnē. Ekskluzīva iespēja apmeklēt KSM terasi, kura atrodas trases iekšpusē, baudīt atspirdzinošus dzērienus un uzkodas un izbaudīt citus sniegtos ekstra pakalpojumus.
Konkursa noteikumi bija pavisam vienkārši – portālā Facebook jāuzdod jautājumi motokrosistiem. Savas atbildes uz jautājumiem sniedza Toms Macuks, Igaunijas motokrosists Tanel Leok, Pauls Jonass, Matīss Karro, Roberts Justs. Vēlāk katrs no sportistiem nolēma, kuri jautājumi viņiem vislabāk iepatikās. Trīs labākie jautājumi no katra motokrosista puses tika izvirzīti uz tālāku izlozi.

Video skaties, kā MXGP of Latvia reportiere Simona Ozoliņa, kopā ar šī gada sacensību zelta zirgu Dafni, veic oriģinālu izlozi.
Vērtējums: +3