Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Karro: "Izdevās lieliskas brīvdienas"

Karro: "Izdevās lieliskas brīvdienas"
Matīss Karro Aizputes posmā
Foto: Dzintars Linde

Svētdien Aizputē norisinājās Latvijas motokrosa čempionāta pirmais posms, kurā pārliecinošu uzvaru MX1 klasē izcīnīja Matīss Karro, kuram šīs pēc ilgiem laikiem bija pirmās sacensībās mājās.

Karro bija pārliecinoši ātrākais gan kvalifikācijā, gan arī abos braucienos, kas beigās deva pirmo vietu. Otrais palika MX Moduls komandas braucējs Dāvis Ivanovs, bet trešais igaunis Indreks Magi.
 
„Lai arī sestdien trase bija ļoti salijusi, organizators izdarīja visu, lai svētdien trase būtu perfekta. Par to viņam liels paldies, jo sacensības varēju izbaudīt pilnībā,” sarunas iesākumā organizatoru slavē Matīss Karro.
 
„Noteikti gribētu pateikt lielu paldies MX Moduls komandai par to, ka tā palīdzēja visu sakārtot tā, lai varētu startēt Latvijā – gan Aizputē, gan Valmierā. Kvalifikācijā jutos labi, lai arī pirms starta bija neliels uztraukums, jo beidzot braucu savās mājās, kur arī gribējās parādīt pēc iespējas labāku rezultātu. Taču jau ar pirmajiem nobrauktajiem metriem uztraukums pazuda un es spēju uzrādīt ātrāko laiku, lai arī zināju, ka latviešu braucēji mājas trasēs ir ļoti ātri, tāpēc šīm sacensībām gatavojos uz visiem 110%.”
 
Lai arī pirmajā braucienā tika izcīnīta pārliecinoša uzvara, Matīss atzīst, ka varēja pabraukt vēl ātrāk, taču šoreiz esot bijušas problēmas ar motocikla aizmugurējo riteni. „Pirmajā braucienā izdevās izcelt startu. Tā arī saglabāju savu pozīciju un beigās finišēju pirmais. Jāsaka, ka brauciena vidū jutu, ka ir problēmas ar aizmugurējo riteni. Turpinājumā braucu prātīgāk un izvēlējos līdzenāku trasi. Pēc finiša secināju, ka ritenim ir saliekti apmēram 9 -15 spieķi,” pirmā brauciena notikumus atceras Karro.
 
„Uz otro braucienu ritenis bija sataisīts, tāpēc varēju dot virsū un braukt ātri. Arī otrajā braucienā izdevās izcelt startu. Pēc pāris līkumiem jau komandas biedrs Dāvis Līvs mani mēģināja apdzīt, taču piesedzu viņu un noturēju savu pozīciju līdz pat brauciena beigām. Prieks, ka izdevās aizvadīt stabilus braucienus un uzvarēt tos. Paldies MX Moduls un visiem pārējiem par lieliskajām brīvdienām,” tā Karro.
 
„Bija ļoti patīkami trases malā redzēt tik daudz cilvēku un fanu, kuriem saku lielu paldies par atabalstu. Tas bija forši. Tagad tiksimies Valmierā,” nobeidz Karro.

Matīsa Karro sportiskajām gaitām var sekot līdzi:
https://twitter.com/MatissKarro
facebook.com
Lapas - Matīss Karro - KARRO the ARROW -...

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis


, 2013-04-29 12:44, pirms 11 gadiem
Būtu pārsteigums ja viņš neuzvarētu.
, 2013-04-29 12:56, pirms 11 gadiem
1brauciens 26sek... ar šādu disku !!! Nevajag mierināt Līvu ,ka gribēja abdzīt un Matiss labi piesedzās ..... Vienkārši adbrauca,parādija kur jūs esat un uzvarēja ! (IZDRĀTĒJA) šis čalis pasaulē ripina tuvu desmitam tāpēc savādāk nemaz nevarēja būt !!! ';
, 2013-04-29 13:25, pirms 11 gadiem
riniss rakstīja: 1brauciens 26sek... ar šādu disku !!! Nevajag mierināt Līvu ,ka gribēja abdzīt un Matiss labi piesedzās ..... Vienkārši adbrauca,parādija kur jūs esat un uzvarēja ! (IZDRĀTĒJA) šis čalis pasaulē ripina tuvu desmitam tāpēc savādāk nemaz nevarēja būt !!!
Piedod, nožēlojama retorika. Tipisks glory hunters
, 2013-04-29 15:16, pirms 11 gadiem
Ņemsi vērā arī to, kad Karro nestartēja ar GP moci
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.