Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro izcīna kārtējo panākumu Brazīlijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karro izcīna kārtējo panākumu Brazīlijā
Matīss Karro
Foto: LB Fotos Luis Bueno

Gatavojoties jaunajai motokrosa sezonai, latviešu motokrosists Matīss Karro Brazīlijā izcīnījis kārtējo panākumu treniņsacensībās, tādējādi triumfējot arī trīs posmu kopvērtējumā.

Aizvadītajās brīvdienās Brazīlijā norisinājās kārtējās motokrosa sacensības, kurās veiksmīgi nostartēja latviešu motobraucējs Matīss Karro, kurš, uzvarējis abos braucienos, izcīnīja uzvaru gan posma kopvērtējumā, gan arī trīs sacensību kopvērtējumā.

Kā portālam Sportacentrs.com pastāstīja Matīss, tad, gatavojoties jaunajai sezonai, sportisti piedalās dažādās sacensībās. Arī Karro startēja trīs posmu sacensībās, kur visos trijos posmos izdevās izcīnīt uzvaras un triumfēt absolūtajā kopvērtējumā. "Protams, lielie starti ir vēl tikai priekšā, bet jebkura uzvara dod man prieku un gandarījumu, kas ļaus ar pozitīvu noskaņojumu gatavoties tālāk," portālam ''Sportacentrs.com'' no Brazīlijas stāsta Matīss Karro.

''Ņemot vērā, ka Brazīlijas motokrosa čempionāts sāksies tikai jūnijā, protams, priekšā man būs vēl dažas treniņsacensības. Šeit ir vairāki štati, kur katrā no apgabaliem tiek aizvadītas dažādas sacensības. Šeit sacensību ir ļoti daudz, jo Brazīlijā ir ap 200 miljoniem iedzīvotāju, tāpēc braucēju ir daudz,'' turpina Matīss.

Lai arī šobrīd Brazīlijā oficiāli ir iestājies rudens, Karro atzina, ka, neskatoties uz to, sacensībās esot bijuši +34 grādi. ''Treniņi notiek bieži, jo lielais Brazīlijas čempionāts ir spēcīgs. Līdz ar to šobrīd gribu maksimāli daudz braukt mazās sacensībās, lai apgūtu gan trases, gan arī, lai pierastu pie šī klimata. Nav tā, ka esmu atbraucis brīvdienās – visam pieeju nopietni un strādāju par 100%. Ļoti daudz strādāju kopā ar komandu, kur pastāstu viņiem to, ko esmu ieguvis Eiropā. Viņi daudz manī ieklausās un kopā mēģinām uzlabot un meklēt labākos risinājumus," nobeidz Karro.