Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Arēnas motokrosā Rīgā uz starta stāsies astoņdesmit motociklu

Juris Grīns
Juris Grīns

21.oktobrī Arēnā Rīga piedzīvos sen nedzirdētu troksni – astoņdesmit motociklu motoru radītie decibeli, to pavadošā šova programma un fanu ovācijas liks katram klātesošajam izbaudīt neaizmirstamus, adrenalīna piesātinātus mirkļus četru stundu garumā! Uzminējāt – stāsts par jaudīgākajām arēnas motokrosa sacensībām Baltijas un Austrumeiropas reğionā – “Optibet Champions Race”.

Trīs klases – no astoņgadīgiem junioriem, līdz pieredzes bagātiem, neskaitāmu čempiontitulu īpašniekiem, vienā vakarā uzstāsies uz motokrosa smilšu “skatuves” Arēnā Rīga.

Paverot pasākuma priekškaru, šoreiz neliels ieskats “AX Nationals” jeb Nacionālās klases aizkulisēs. Tajā startēs sportisti, kuri ikdienā startē 125cm3, MX1, MX2 un amatieru klasēs, bet kuri nav saņēmuši organizatoru ielūgumu dalībai Čempionu (AX Champions) klasē.

Klases formāts paredz, ka kvalifikācijai tiks pielaisti 30 sportisti(Šobrīd pieteikušies jau 28!), kuri tiks sadalīti 3 kvalifikācijas grupās. Pēc kvalifikācijas sesijas tiks noskaidroti ātrākie 20 sportisti, kuri oficiālajā sacensību daļā cīnīsies pusfinālos.

Pusfinālos ātrākie 20 tiks sadalīti četrās grupās:

A grupa (Q1, Q8, Q12, Q13, Q18)
B grupa (Q2, Q7, Q11, Q15, Q17)
C grupa (Q3, Q6, Q10, Q14, Q20)
D grupa (Q4, Q5, Q9, Q16, Q19)

Pusfinālos katras grupas sportisti vienu reizi pie starta barjeras stāsies ar pārējo grupu sportistiem, bet trīs reizes startēs kopā ar savas grupas pārējiem četriem sportistiem. Pusfinālu braucieni:

1. A grupa + B grupa
2. C grupa + D grupa
3. A grupa + C grupa
4. B grupa + D grupa
5. A grupa + D grupa
6. B grupa + C grupa

Sešu pusfinālbraucienu punktu summā, top 10 sportisti iekļūs sacensību finālā, kur viena finālbrauciena ietvaros tiks noskaidrots uzvarētājs un godalgoto vietu ieguvēji!

AX Nationals klases dalībnieki: Sportisti - Arena Kross

21 starts, cīņa par katru trases metru, garantē neaizmirstamas emocijas gan lieliem, gan maziem. Būs jocīgi, ja par to būs jāklausās draugu stāsti, bet pats būsi to palaidis garām. Rekomendējam: pērc biļeti, aicini draugus un izbaudi!
Pērc biļeti šeit (pērkot 5 un vairāk biļetes, visām tiks piemērota 20% atlaide): Biļetes - Arena Kross

Izmantotie resursi:
Sākumlapa - Arena Kross