Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Latvijai piektā vieta Nāciju kausā kvadricikliem

Latvijai piektā vieta Nāciju kausā kvadricikliem
Rinalds Kirilko-Dišlers
Foto: www.foto.inbox.lv

Slovākijas pilsētā Sverepecā aizvadītajā nedēļas nogalē tika aizvadīts nāciju kauss kvadricikliem. Uzvaru izcīnīja Itālijas izlase, bet Latvija kopvērtējumā ierindojās piektajā vietā.

Arī šeit izlasi pārstāvēja trīs braucēji, kuri tika sadalīti trīs klasēs A, B un C. Kā pirmie trasē devās A un B klases braucēji. Pirmajā braucienā uzvaru izcīnīja itālis Nikola Montalbīni. Devītais rezultāts Agrim Neijam, bet desmitajā pozīcijā ierindojās Mikus Neško. Otrajā braucienā ātrākais jau bija beļģu sportists, bet Mikus Neško, zaudējot uzvarētājam pusotru minūti, ierindojās astotajā vietā, kamēr Rinalds Kirilko-Dišlers nesasniedza finišu. Trešajā braucienā uz starta stājās A un C klases braucēji. Finišā astoto vietu izcīnīja Neija, bet Rinalds ierindojās 12. vietā.

No sešiem rezultātiem atmetot sliktāko, Latvijas izlase beigās izcīnīja 51 punktu, kas kopvērtējumā deva piekto vietu 15 komandu konkurencē. Par uzvarētājiem kļuva itāļi, kuri par desmit punktiem apsteidza Beļģijas komandu.

Atgādināsim, ka bez kvadriciklu braucieniem Sverepecā tika aizvadīts nāciju kauss blakusvāģiem. Slikto laika apstākļu dēļ sacīkstes tika atceltas un uzvarējusī valsts tika noteikta pēc sestdienas kvalifikācijas rezultātiem. Pirmo vietu izcīnīja Holandes pārstāvji, otrie (kopā ar Kasparu Liepiņu) palika beļģi, savukārt brāļi Daideri, brāļi Sīļi un Rupeika/Stupeļa ekipāža Latvijai atnesa trešo vietu.

Kvadraciklu rezultāti

VietaIzlasePunkti
1.Itālija16
2.Nīderlande26
3.Beļģija41
4.Lielbritānija44
5.Latvija51
6.Vācija57
7.Francija62
8.Portugāle62

Izmantotie resursi:
videocom


, 2010-09-27 23:07, pirms 14 gadiem
tas priecē
gribētu redzēt abus braucienus
, 2010-09-28 16:39, pirms 14 gadiem
īstenībā jau bija 17 komandas atbraukušas. Nabaga Poļiem un Norvēģiem bija pēc kvalifikācijas jābrauc mājās, jo tikai 15 tiek tālāk...
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").