Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Jonass: "Paldies latviešu faniem, kas Zviedrijā lika justies gandrīz kā mājās"

Jonass: "Paldies latviešu faniem, kas Zviedrijā lika justies gandrīz kā mājās"
Pauls Jonass. Foto: Juan Pablo Acevedo

Latviešu motokrosa braucējs Pauls Jonass pēc Zviedrijas posma atzinis, ka ir ļoti apmierināts ar savu sniegumu aizvadītajās sacīkstēs. ''Mans un komandas smagais darbs atmaksājas,'' saka Jonass.

Zviedrijas "Grand Prix" MXGP klasē latvietis Pauls Jonass ierindojās ceturtajā vietā pirmajā braucienā un trešajā vietā otrajā braucienā, kas kopumā deva viņam trešo vietu posmā. Par uzvarētāju kļuva Glens Koldenhofs no Nīderlandes, kurš uzvarējis otrajā posmā pēc kārtas. Tikmēr Jonasam šis šogad bija otrais pjedestāls pasaules prestižākajā MXGP klasē.

''Esmu ļoti apmierināts ar savu sniegumu aizvadītajās sacīkstēs,'' iesāk Pauls Jonass. ''Ir patīkamas sajūtas atkal kāpt uz goda pjedestāla. Mans un komandas smagais darbs atmaksājas, kas liecina par to, ka mēs progresējam, kas arī bija šīs sezonas mērķis. Mani starti Zviedrijas posmā bija labāki, kas šajā trasē ļoti palīdzēja, jo varēju braukt ātri un cīnīties ar vadošajiem braucējiem. Arī motocikls bija lielisks visu nedēļas nogali – pirms šī posma veicām dažas izmaiņas amortizācijā, kas ļoti palīdzēja.''

Tāpat Pauls atzīmēja latviešu fanu klātbūtni, kas licis viņam justies gandrīz kā mājās. ''Šajā posmā bija daudz latviešu fanu, kas lika justies gandrīz kā mājās. Paldies viņiem par to. Esmu priecīgs, ka varēju viņiem pateikties ar labu rezultātu.''

Pēc Zviedrijas posma sportisti dosies uz Turciju, kur sacensības tiks aizvadītas 8. septembrī, bet punkts sezonai tiks pielikts nedēļu vēlāk Šanhajā, Ķīnā.

PČ kopvērtējums

V.SportistsValstsPunkti
1.T. GajsersSlovēnija709
2.Ž. SīverssŠveice511
3.G. PolēnsFrancija468
4.G. KoldenhofsNīderlande446
5.A. TonussŠveice443
6.A. JasikonisLietuva397
7.P. Jonass Latvija390
8.R. FebrvsFrancija384

, 2019-08-27 23:34, pirms 5 gadiem
Par lielu LATVIJU!!!
, 2019-08-28 11:01, pirms 5 gadiem
Baigais prieks, ka mums ir šāds džeks mxgp!! Izbaudu katru mirkli!! Kas zina, kad vel mums būs tāds špīlers mxgp!
Šķiet būs mana prognoze piepildījusies, top6 kopvērtējumā!! Jasikonim jāieliek!!
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.
Leons Kozlovskis. Foto: LMSF

Kozlovskis uzvar savā klasē Lietuvas "Cross Country" čempionātā

Lietuvas "Cross Country" čempionāta trešajā posmā, kas norisinājies Šauļos, piedalījās arī vairāki latviešu sportisti. Spēkus šajā disciplīnā izmēģināja vecmeistars Leons Kozlovskis, kļūstot par savas klases uzvarētāju.