Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Jonass apmeklē F1 posmu, tiekas ar Rikjardo un Kvjatu

Šajā nedēļas nogalē pasaules motokrosa čempionāta MX2 klases līderim Paulam Jonasam radusies izdevība apmeklēt Formula 1 posmu Beļģijā, leģendārajā Spā-Frankošamps trasē, kā arī tikties ar "Red Bull" komandas pilotiem Danielu Rikjardu un Maksu Verstapenu. Kā zināms, kompānija "Red Bull" ir sponsors Jonasa pārstāvētajai "KTM" rūpnīcas komandai. Foto: Facebook.com/paulsjonass41/


, 2017-09-03 16:58, pirms 7 gadiem
KUR IR BILDE AR KVJATU?!?!?!?
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").