Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Herlingss Amerikā tomēr nestartēs

Juris Grīns
Juris Grīns

Herlingss Amerikā tomēr nestartēs
Džefrijs Herlingss
Foto: KTM Images

Lai gan vienubrīd parādījās skaļas baumas par pasaules čempiona Džefrija Herlingsa pārcelšanos uz ASV un startēšanu tur notiekošajos motokrosos, tagad noskaidrojies, ka šāds lēmums tomēr nav pieņemts. Atliek vien gaidīt, kad ātrais holandietis atgūsies no traumas un atkal atgriezīsies MXGP.

Spekulācijas par iespējamo Herlingsa došanos uz Ameriku parādījās pēc tam, kad īsi pirms pasaules motokrosa sezonas sākuma viņš iedzīvojās savainojumā un kļuva zināms, ka pirmos posmus nāksies izlaist, kas savukārt varētu nozīmēt izkrišanu no cīņas par titulu. Tā kā AMA "Lucas Oil Pro Motocross" seriāls startēs tikai 18. maijā, radās doma, ka sportists šo sezonu varētu pavadīt tur.

"Džefrija līgumā ir iekļauta tikai startēšana MXGP," pavēstījis "KTM" sporta direktors Džoels Smetss. "Tas, ka viņš varētu startēt Amerikā, bija vēlme un ideja. Tomēr "KTM" tur jau ir divi braucēji - Kūpers Vebs un Marvins Mukskvins. Vēl viena braucēja ierašanās komandā radītu nevajadzīgu konkurenci. Mēs gribam redzēt viņu MXGP čempionātā kopā ar Antonio Kairoli."

Janvārī Herlingss treniņnometnē Spānijā lauza kāju un šobrīd atlabst no savainojuma. Vēl nav skaidri zināms, ka viņš varētu atgriezties sacīkstēs, taču skaidrs, ka tas diez vai notiks ātrāk par maiju, iespējams, pat tikai jūnijā.

"Paredzam, ka uz motocikla viņš varētu atgriezties aprīļa beigās, bet šobrīd nenospraužam konkrētu atgriešanās datumu," atklāj Smetss. "Turklāt pēc atgriešanās viņš uzreiz nevarēs uzstādīt ambiciozus mērķus."

Respektablais medijs "mxlarge.com" prognozē, ka Herlingss varētu atgriezties pasaules čempionātā uz devīto posmu, kas jūnijā norisināsies Latvijā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

  -1 [+] [-]

, 2019-03-28 06:54, pirms 5 gadiem
Veca ziņa. Par to KTM komanda ziņoja pagājušajā nedēļā, pirms Lielbritānijas GP.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 10:32, pirms 5 gadiem
Es šogad novēlu Cairoli tik pie tā kārotā desmitā titula! Tad varēs mierīgi beigt spožo karjeru! Bet viņš jau noteikti vel neliktos mierā!