Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MotoGP posms Lielbritānijā laika apstākļu dēļ tiek atcelts

Andrejs Siliņš

MotoGP posms Lielbritānijā laika apstākļu dēļ tiek atcelts
Foto: EPA / Scanpix

MotoGP pasaules čempionāta 12. posms, kas svētdien bija paredzēts Lielbritānijas trasē Silverstonā, nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ, kā rezultātā trases stāvoklis kļuva bīstams, tika atcelts.

Svētdien sacensībām bija jāsākas jau pulksten 13:30, taču laika apstākļu dēļ tas tika pārcelts, bet vēlāk, savā starpā konsultējoties organizatoriem, komandām un pašiem braucējiem, tika nolemts, ka trases stāvoklis ir pārāk bīstams, lai tajā aizvadītu sacensības. Līdz ar to Lielbritānijas Grand Prix tika atcelts.

Vakar notikušajās kvalifikācijas sacensībās uzvaru izcīnīja spānis Horhe Lorenco, kurš pasaules čempionāta kopvērtējumā ieņem trešo pozīciju. Līderis pēc 11 posmiem ar 201 punktu ir cits spānis Marks Markess, bet viņa tuvākajam sekotājam Valentīno Rosi no Itālijas izdevies sakrāt 142 punktus.

Nākamais posms paredzēts pēc divām nedēļām Sanmarīno un Riminī piekrastes trasē. Kopumā šosezon vēl atlikuši septiņi posmi.

MotoGP pasaules čempionāta kopvērtējums

VSportistsValstsPunkti
1.M.MarkessSpānija201
2.V.RosiItālija142
3.H.LorencoSpānija130
4.A.DoviciozoItālija129
5.M.VinjalessSpānija113
6.D.PetručiItālija105

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja