Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Baksam ar Stupeli neveiksmīgs pasaules čempionāta priekšpēdējais posms

Andrejs Siliņš

Baksam ar Stupeli neveiksmīgs pasaules čempionāta priekšpēdējais posms
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis
Foto: sidecarteambax.nl

LETA. Latvijas kantētājs Kaspars Stupelis ar nīderlandiešu pilotu Etjēnu Baksu svētdien Šveicē aizvadīja neveiksmīgu pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā priekšpēdējo, 11.posmu.

Vēl sacensību pirmajā braucienā Baksa un Stupeļa ekipāža izcīnīja sesto vietu, tomēr otrajā viņi līdz finišam netika. Līdz ar to kopējā ieskaitē viņiem tikai 14.vietu.

Tikmēr uzvaru šajā posmā izcīnīja Marvins Vanlušens no Beļģijas ar nīderlandiešu kantētāju Benu van de Bogārtu, kuri līdz ar to tika kronēti par pasaules čempioniem. Vienu posmu līdz sezonas beigām viņi kļuvuši konkurentiem neaizsniedzami.

Otro vietu tikmēr svētdien izcīnīja Valentēns Žiro no Francijas, kamēr trešais bija nīderlandietis Juliāns Veldmans. Savukārt igaunis Kerts Variks ar latviešu kantētāju Lauri Daideru svētdien bija 12.vietā.

Pirms beidzamā sezonas posma kopvērtējuma līderis ar 469 punktiem ir Vanlušens, otrais ar 401 punktu ir nīderlandietis Kūnss Hermanss, kamēr trešo vietu ieņem Bakss un Stupelis, kuriem ir 356 punkti. Savukārt Variks ar Daideru guvuši 280 punktus, kas viņiem dod sesto vietu.

Pasaules čempionāta sezona noslēgsies nākamajā nedēļā Francijā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-08-26 19:10, pirms 6 gadiem
izsmeļošs raksts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-26 21:46, pirms 6 gadiem
bet ir jau vēl šāds paziņojums (zemāk) un tā kā nav norādītas kuras ir tās 2 ekipāžas, tad varbūt viens no viņiem ir jau kronētais Vanluchene, tad viņam iepriekšējā posma punkti anulējas un cīņa turpinās.
This weekend, the 3 teams who had the fuel controll in Strassbessenbach, Germany are informed by the FIM about the results of these tests.
From the teams we heard that 1 teams was ok, but 2 teams didn't have their fuel conform the homologated specifications.
These 2 teams made use from the possibility to make a contra expertise.
This means that in the coming weeks the results in the World Championship can be changed ! !
Till the moment the FIM publish the press release about the final results from the fuel tests, the results and standing will be as it is.