Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Spānijas posma pārcelšanas dēļ vēl vairāk aizkavēsies "MotoGP" sezonas sākums

Spānijas posma pārcelšanas dēļ vēl vairāk aizkavēsies "MotoGP" sezonas sākums
Foto: motogp.com

LETA--AFP. Pasaules motošosejas čempionāta Spānijas posms pārcelts uz nenoteiktu laiku, līdz ar to arvien vēlāk tiks sākta "MotoGP" sezona.

3.maijā Spānijā bija iecerēts sezonas ceturtais posms, bet pēc iepriekšējo etapu pārcelšanas "MotoGP" klasē tas būtu sezonas sākums.

Pārceļot šo posmu, sezonas sākums tagad iecerēts 17.maijā Francijā, taču arī šīs sacensības, visticamāk, tiks pārceltas.

Jau ziņots, ka koronavīrusa dēļ tika atcelts Katarā paredzētais motošosejas pasaules čempionāta pirmais posms prestižākajā "MotoGP" klasē, kā arī pārcelti etapi Taizemē un ASV.

"MotoGP" sezonā šogad paredzēti 19 posmi. "Moto2" un "Moto3" klasēs sacensības sezonas ievadā notika kā plānots, jo šo klašu braucēji jau atradās Katarā, kur norisinājās oficiāli pirmssezonas testi.

Jau ziņots, ka koronavīrusa dēļ uz nenoteiktu laiku atcelts arī Pirmās formulas pasaules čempionāta sezonas sākums.

Izmantotie resursi:
LETA


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.