Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Skijoringa meistariem sadarbība ar "Herbalife"

Andrejs Siliņš

Skijoringa meistariem sadarbība ar "Herbalife"
Foto: LaMSF

Skijoringa sezona ir uzņēmusi pilnus apgriezienus un šīs nedēļas nogalē, 29. un 30. janvārī, norisināsies kārtējie sacensību posmi. Sestdien sacensības notiks Remtē, bet svētdien Siguldā. Pirms šiem posmiem LaMSF skijoringa komisijai noslēdza līgumu ar ASV firmu „Herbalife”, un tā kļuva par 2011. gada sezonas galvenajiem atbalstītājiem.

Pateicoties šai sadarbībai, katrā skijoringu sacensību posmā visiem sportistiem un interesantiem būs lieliska iespēja iepazīties ar „Herbalife” produktiem, kā arī būs sarūpēti interesanti pārsteigumi gan skatītājiem, gan sportistiem.

Viktorija Kondratjeva „Herbalife Indenpendent distributor”:

Šogad mūsu kompānijas mērķis attīstīt sporta novirzienu, un mēs ceram, ka mūsu kopīgas sadarbības rezultātā, sportistiem izdosies sasniegt lieliskus rezultātus un īstenot savus sportiskos mērķus. Mūsu kompānijai jau ir izveidojies lieliska sadarbība ar vairākiem motosporta meistariem, kā Lauris Freibergs, Toms Macuks, Kristaps Smiltnieks un citiem moto sportistiem. Mēs esam ļoti pagodināti, ka varam atbalstīt vienu no Latviešu populārākajiem un nacionālajiem sporta veidiem - skijorings, kuram ir tik lielas tradīcijas mūsu valstī. Iesakām Jums visiem apmeklēt šīs aizraujošās un interesantās sacensības, jo sportiskās cīņas trasēs ir interesantas un aizraujošas. Savukārt mēs no savas puses centīsimies, lai neviens skijoringa līdzjutējs un sportists nepaliktu bez nepieciešamās enerģijas un atspirdzinoša malka zāļu dzēriena „Thermojectics” un citiem mūsu sarūpētiem pārsteigumiem.