Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Trīs mēnešus pēc negadījuma Mucenieks turpina rehabilitāciju

Juris Grīns
Juris Grīns

Trīs mēnešus pēc negadījuma Mucenieks turpina rehabilitāciju
Elvijs Mucenieks
Foto: Ludovic Sachet

Pagājuši vairāk nekā trīs mēneši, kopš blakusvāģu motokrosa braucēja Elvija Mucenieka neveiksmīgā kritiena Spānijā. Toreiz Elvijs guva savainojumus, kas pielika punktu šai sezonai. Kā viņam iet tagad?

Šobrīd notiek aktīvs rehabilitācijas process, kurā Elvijs jau drīkst mīties ar velosipēdu, kā arī peldēt, ziņo sportista pārstāvētā komanda "x99/Slīterāni".

"Peldu, jo mana fizioterapeite, Līga Šmite, lika pamainīt treniņus, jo līdz šim tikai gāju uz zāli," stāsta Elvijs. "Mugura ir diezgan mazkustīga, jo tieši muguras apakša ir kustīgākā vieta, bet vairs ne man."

Sportists atzīst, ka progress ir jūtams: "Ar katru nedēļu jūtos labāk un labāk, jo saprotu, ka tagad nevajag apstāties. Tāda jocīga sajūta, ka mugura nelokās, bet esmu jau pieradis. Patreiz nedrīkstu celt smagumus un jāuzmanās no ļoti asām kustībām un vērpēm mugurkaulā."

Lai arī šonedēļ pasaules blakusvāģu motokrosa čempionāta posms norisināsies "Pilādžu mototrasē", kas ir Elvija mājas trase, viņš sacensības vēros un turēs īkšķus Beļģijā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99

     [+] [-]

, 2018-07-25 18:10, pirms 6 gadiem
Kas, viņam ar lauzto skriemeli - ielikts stienis mugurkaulā? Un kā izskatās nākotnē vai vel varēs startēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-25 22:13, pirms 6 gadiem
Dzelzs vecis, veselību!

     [+] [-]

, 2018-07-25 22:24, pirms 6 gadiem
marka3x3 rakstīja: Kas, viņam ar lauzto skriemeli - ielikts stienis mugurkaulā? Un kā izskatās nākotnē vai vel varēs startēt.
Šobrīd pāragri pieņemt tādus lēmumus. Jāskatās kā noritēs rehabilitācija. Cerēsim, protams, uz labāko.

     [+] [-]

, 2018-07-26 07:30, pirms 6 gadiem
Ļoti ceru, ka Elvijs varēs turpināt un turpinās braukt. Viņam vēl ir ko pateikt blakusvāģu saimei. Potenciāls ar Žiru sezonas sākumā bija milzīgs. Protams, vai Žirū ņems viņu atpakaļ.
Izturību, Elvij!