Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Ivanovs: "Brauciens ilga 52 minūtes, tāpēc piekusu"

Ivanovs: "Brauciens ilga 52 minūtes, tāpēc piekusu"
Dāvis Ivanovs
Foto: Mikus Kļaviņš

“MX Moduls” komandas pilots Dāvis Ivanovs startējis Pasaules motokrosa čempionātā Lielbritānijā. Pirmajā braucienā Dāvim Ivanovam nav izdevies labs starts, toties finišā 18.vieta. Otrajā braucienā cīnījies, bet jau piektajā aplī nelielās traumas dēļ nācies izstāties. Kopvērtējumā Ivanovs šajā posmā ierindojās 20.vietā, gūstot 3 punktus.

Dāvis Ivanovs: “Trase, kurā notika sacensības, bija sarežģīta ar lieliem lēcieniem. Pirmajā dienā bija grūti piešauties. Šodien jau veicās labāk, pašam šķiet, ka pieradu. Pirmajā braucienā ļoti labs rezultāts, esmu priecīgs. Diemžēl tā dēļ, ka brauciens notika aptuveni 52 minūtes, ļoti piekusu. Līdz otrajam braucienam nepaspēju atjaunoties. Izstājos, jo treniņa laikā ar akmeni dabūju pa rokām. Viens no pirkstiem bija tik piepampis, ka nevarēju izspiest sajūgu. Kopumā ar rezultātu esmu apmierināts.”

Pirmais brauciens ierasto 30min. + 2 apļi vietā risinājās aptuveni 52 minūtes. Tas tādēļ, ka viens no sportistiem nokrita un sacensības tika apturētas. Pēc īsa brīža dalībniekiem nācās sākt braucienu no sākuma.

Dāvis Ivanovs šosezon startēs vēl četros Pasaules čempionāta posmos: Zviedrijā, Latvijā, Beļģijā un Nīderlandē.

Lielbritānijā notika arī Eiropas motokrosa čempionāta posms, kurā EMX250 klasē bija jāstartē arī Kārlim Sabulim. Diemžēl treniņā Kārlis krita un traumēja jau iepriekšējās sacensībās sasisto potīti. Tika pieņemts lēmums sacensībās Lielbritānijā nepiedalīties.

Kārlis Sabulis šosezon startēs vēl četros Eiropas motokrosa čempionāta posmos: Zviedrijā, Latvijā, Beļģijā un Nīderlandē.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe


, 2015-05-25 10:49, pirms 9 gadiem
Ja kas, tad EMX250 Matīss Karro brauca.. bet nu kā pats raksta, vēl nav atguvies pilnībā pēc traumas un jāturpina krāt braukšanas stundas.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.

Motoklubs "Kalsnava MB" - tad un tagad

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) simtgades jubilejā uzzināsim, kā šo gadu laikā ir izmainījies ilggadīgais LaMSF biedrs - motoklubs "Kalsnava MB". Klubu dibināja divi tā galvenie vadītāji, tā laika motosportisti, enduro braucēji Mārtiņš Jakovičs un Jānis Lungevičs. Klubu pirmsākumos galvenokārt vadīja un tā sportistus trenēja Jakovičs, bet pēc Padomju Savienības sabrukuma līdz pat šodienai kluba vadītājs ir Lungevičs.
Foto: mxgp.com
1

Van de Mūsdijka un "Fantic" MXGP rūpnīcas komandas ceļi šķiras

Lai gan Roans van de Mūsdijks šogad bija iecerējis debitēt MXGP klasē, noslēdzot līgumu ar "Fantic" rūpnīcas komandu, gūtais savainojums situāciju būtiski mainījis. Tagad abas puses vienojušās par sadarbības neturpināšanu.