Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Superkrosa līderis Tomaks Soltleiksitijā paveic gandrīz neiespējamo

Kārtējo reizi lielisku sniegumu "AMA Supercross" čempionātā ASV nodemonstrējis sezonas līderis Eli Tomas. Posmā Soltleiksitijā pēc starta sportists bija atkritis uz otrā desmitnieka vidu, tomēr vienu pēc otra apzina visus priekšā esošos konkurentus, beigās noķerot un sīvā cīņā uzveicot arī tobrīd vadībā esošo Raienu Dandžiju, kurš ilgu laiku šogad bija čempionāta vadībā. Tomakam šī bija devītā uzvara 15 posmu laikā, bet divus posmus pirms čempionāta beigām viņam tikai trīs punktu pārsvars pār Dandžiju. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=lK5...

, 2017-04-25 19:19, pirms 7 gadiem
Īlajs Īlajs Īlajs autor!!!
, 2017-04-25 21:44, pirms 7 gadiem
Nekas neiespējams ja esi top, top čalis motokrosā! Ja brauc pa spici tad tādi kā agrāk Stjuarts, Villipoto uc. to spēj izdarīt!! + Dungey vairs nav tik ātrs!!
Markuss Ozoliņš. Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Vairāki latviešu braucēji šonedēļ startē Nīderlandes un Francijas motokrosā

Vairāki latviešu motokrosa braucēji šīs nedēļas nogalē gatavojas startēt Nīderlandes atklātajā čempionātā "Dutch Masters", kā arī sacensībās Francijā.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.