Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ķegumā tiks noskaidroti jaunie talanti dalībai MXGP Akadēmijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ķegumā tiks noskaidroti jaunie talanti dalībai MXGP Akadēmijā
Foto: mxgp.com

30.aprīlī Latvijas motokrosa čempionāta 2.posmā Aizputē tiks izvēlēti MX65 un MX85 klašu jaunie talanti, kuri būs gatavi izmantot iespēju papildināt savas prasmes profesionāļu uzraudzībā MXGP Akadēmijā (MXGP Academy). Akadēmijas norisināsies Ķegumā, „Zelta Zirgs” mototrasē, šī gada 5. un 6.maijā, sniedzot jaunajiem braucējiem gan papildu iemaņas, gan zināšanas turpmākās motokrosa karjeras izaugsmē. Pasākumu organizē Latvijas Motosporta federācija sadarbībā ar FIME un Youthstream.

Pasākums būs bez maksas, bet, ņemot vērā FIME noteikto ierobežoto dalībnieku skaitu, ir izveidoti kritēriji dalībnieku atlasei. Lai atlase norisinātos godīgi, sportisti tiks vērtēti pēc to spējām un snieguma LČ sacensībās. Tiks vērtēti kopvērtējuma rezultāti, pēc pirmajiem 2 LČ sacensību posmiem. No MX65 un MX85 klasēm tiks izvēlēti pirmie septiņi Latvijas labākie sportisti.

MXGP Akadēmiju šogad uzticēts vadīt bijušajam motosportistam Laurim Freibergam, kurš aktīvi uzsācis trenera darbu. Tāpēc, jau 1.maijā pēc LČ sacensību 2.posma, viņš sastādīs sarakstu atbilstoši rezultātiem un LaMSF sazināsies ar katru sportistu, lai piedāvātu dalību pasākumā.

Informējam, ka MXGP akadēmija tiek rīkota regulāri, pulcējot daudzus jaunos talantus no dažādām pasaules valstīm un palīdzot azartiskiem un mērķtiecīgiem jauniešiem piepildīt savu motokrosa sapni – kļūt par pasaules mēroga braucējiem. Lai palīdzētu jaunajiem sportistiem pilnveidoties, apmācības procesā aktīvi iesaistās arī pieredzējuši un nopelniem bagāti motokrosa pārstāvji. Labāku rezultātu sasniegšanai, papildus treniņiem un meistarklases apmācībai, MXGP akadēmijā tiek rīkoti arī semināri, nodarbības un klātienes tikšanās ar vecākiem, treneriem un federāciju pārstāvjiem.

Izmantotie resursi:
Jaunumi