Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lauris Daiders Vācijā piedzīvo smagu kritienu, bet izcīna otro vietu

Juris Grīns
Juris Grīns

Lauris Daiders Vācijā piedzīvo smagu kritienu, bet izcīna otro vietu
Kerts Variks un Lauris Daiders. Foto: S.V.D. MX-Pictures

Igauņa Kerta Varika un latvieša Laura Daidera blakusvāģu motokrosa ekipāža aizvadījusi Vācijas čempionāta sacensības, kurās faktiski bija ātrākā, taču pamatīgs kritiens otrajā braucienā neļāva aizsniegties līdz uzvarai posmā.

Vācijas čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā norisinājās Šnaitheimas trasē. Varikam un Daideram, kuri šogad atkal kopā startēs pasaules čempionāta posmos, tās bija sezonas pirmās sacīkstes.

Pirmajā braucienā baltieši nodemonstrēja, ka ir paši ātrākie - izcelts starts un finišs sasniegts uzvarētāju godā.

Arī otrajā braucienā Varika/Daidera ekipāža startā aizbrauca visiem pa priekšu, taču jau pirmajā aplī dubļos piedzīvoja visai smagu kritienu. Par laimi, sportisti necieta, atgriezās uz motocikla un turpināja cīņu no 17. pozīcijas. Izdevās apsteigt lielāko daļu no konkurentiem un finišēt otrajiem.

Par posma uzvarētājiem tomēr kļuva pasaules čempionāta pieredzi guvušie čehi Pjotrs Koļeņčiks un Matejs Hejhals, kuri pirmajā braucienā palika aiz Varika un Daidera, savukārt otrajā braucienā izcīnīja pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro