Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro startēs nākamajās MXGP sacīkstēs, kā arī visos Latvijas čempionāta posmos

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karro startēs nākamajās MXGP sacīkstēs, kā arī visos Latvijas čempionāta posmos
Matīss Karro

Latviešu motokrosa braucējs Matīss Karro paziņojis, ka startēs nākamajā pasaules motokrosa čempionāta posmā Holandē, kā arī šogad sportists būs redzams Latvijas sacensībās.

Pasaules motokrosa čempionāta posmā Lielbritānijā prestižajā MXGP klasē bez Paula Jonasa uz starta izgāja arī Matīss Karro. Pirmajā braucienā Karro pēc pirmā apļa turējās ap 20. pozīciju, bet finišu mūsu braucējs sasniedza 28. vietā. Diemžēl otrajā braucienā pēc veiksmīga pirmā apļa Karro piedzīvoja kritienu un bija spiests izstāties.

Sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' sportists atklāja, ka otrajā braucienā tika piedzīvots kritiens, pēc kura mūsu sportists sasitās un tālāk cīņu neturpināja. ''Sestdien ar katru treniņbraucienu jutos labāk, bet diemžēl kvalifikācijas braucienā sanāca uzrādīt tikai 32.rezultātu. Brauciena laikā bija labas cīņas, bet diemžēl vienā no līkumiem apgāzos, kur tika zaudēts daudz laika,'' portālam ''Sportacentrs.com'' stāsta Matīss Karro.

''Svētdien pirmais brauciens bija grūts, jo bija sīva cīņa par katru pozīciju. Pirmajā aplī turējos ap 20.vietu, bet laika gaitā atkritu uz 28.pozīciju. Otrajā braucienā starts bija slikts, bet pirmā apļa gaitā jau aizcīnījos līdz 14 vietai. Diemžēl ilgi pabraukt man neizdevās, jo cīņā ar konkurentu pirms lēciena sadūrāmies, kā rezultātā gaisā kritu. Par laimi, nopietnus savainojumus neguvu un esmu vesels, tikai ir nelielas skrambas un sasitumi. Varu atklāt, ka jau šonedēļ, pateicoties apkārtējo cilvēku atbalstam, startēšu Nīderlandes MXGP posmā.''

Kā ziņo "MX Moduls" komanda, tad šogad Karro redzēsim arī Latvijas sacensībās. "Esam gandarīti, ka šosezon arī Matīss Latvijas čempionāta posmos startēs no mūsu kluba. Viņš ir viens no labākajiem mūsu valsts sportistiem. Ļoti pieredzējis, mērķtiecīgs un, pats galvenais, nekad nemet plinti krūmos, vienmēr cīnās līdz galam," saka "MX Moduls" menedžeris Valdis Seratinskis.

"Jauki, ka varēšu iepriecināt Latvijas fanus, startējot visos Latvijas čempionāta posmos," papildina Matīss Karro. "Šogad mans mērķis ir izcīnīt desmito čempiona titulu. Deviņi jau ir, gribu, lai ir apaļš skaitlis. Protams, svarīgi ir arī atstāt aiz muguras visus igauņus. Nevar tā kā pagājušajā gadā, kad kaimiņi bija mums priekšā MX1 klasē. Pārstāvēšu "MX Moduls", kas ir ļoti kvalitatīva Latvijas komanda un kurai pirmajā vietā vienmēr ir bijis sportists. Paldies M.Martinsonam un visai "MX Moduls" komandai, kas mani atbalsta. Paldies arī maniem privātajiem sponsoriem, kas tic maniem spēkiem. Daudz cilvēku, kam pateikties, kas palīdz piepildīt manu sapni."