Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Par jauno LaMSF prezidentu bez konkurences kļūst Lazdovskis

Juris Grīns
Juris Grīns

Piektdien notikušajā kongresā par jauno Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) prezidentu bez konkurences ievēlēts Mārtiņš Lazdovskis, kamēr Motokrosa komisiju turpmāk vadīs Kristers Serģis. LaMSF vēlēšanas norisinās ik pēc četriem gadiem.

Mārtiņš Lazdovskis bija vienīgais amata kandidāts, un piektdien viņš tika ievēlēts, līdz ar to nomainot Dzintaru Jaundžeikaru, kurš LaMSF prezidenta pienākumus pildīja līdz šim, bet šoreiz uz amatu nekandidēja.

Jaunis LaMSF prezidents Lazdovskis ieguvis maģistra grādu ekonomikā Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē, strādājis par Tieslietu un Ekonomikas ministrijas valsts sekretāru, bijis kapitāldaļu turētājs vairākās valsts kapitālsabiedrībās, kā arī darbojies Lauku atbalsta dienestā un Valsts zemes dienestā.

Par LaMSF viceprezidentu ievēlēts Agris Lungevičs.

Pieci pretendenti konkurēja uz vietu Motokrosa komisijas vadītāja amatam, kas piektdien balsojumā tika atvēlēts leģendārajam motosportistam, pieckārtējam pasaules čempionam blakusvāģu motokrosā Kristeram Serģim.

Enduro komisiju turpmāk vadīs Kaspars Ērkulis, Skijoringa komisijas vadībā amatu nosargājis Artis Rasmanis, tāpat atkārtoti ievēlēti Vladimirs Ribņikovs, kurš būs Treka komisijas vadītājs, un Nils Freivalds, kura uzdevums būs vadīt Tūrisma komisiju. Motošosejas komisijas vadītāja amats pienākas Andrejam Kuzņecovam, bet Triāla komisijas galvgalī būs Egils Agarskis.

Par Vēstures un veterānu komisijas locekļiem kļuvuši Juris Cīrulis, Ludmila Kozlova un Inta Treilone, bet Disciplinārās un arbitrāžas (DAK) komisijā darbosies Arnis Ļeļs, Edgars Džeriņš, Miķelis Melzobs, Mairis Levans un Jānis Vilders.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro