Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta līdere "Rodeo" komanda apdraudēta Viļakas posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas čempionāta līdere "Rodeo" komanda apdraudēta Viļakas posmā
Foto: rodeomx.net

Jau šajā nedēļas nogalē, 25.un 26.jūlijā, Viļakā norisināsies 3.Latvijas čempionāta posms motokrosā. Sacensībās startēs vairāki ļoti spēcīgi sportisti, taču cīņa norisināsies ne tikai par individuālo vērtējumu, bet arī klubu ieskaiti.

Komandu vērtējumā vadībā šobrīd atrodas Ventspils motoklubs „Rodeo”. Taču katrā no aizvadītajiem diviem posmiem klubu goda pjedestāls izskatījies savādāk, saglabājot intrigu arī šoreiz.

Pirmajā Latvijas čempionāta posmā, kas norisinājās Aizputē, līderpozīcijas ieņēma „Rodeo”, kas arī šobrīd, pēc aizvadītiem diviem posmiem tur vadības grožus. Otrajā vietā pēc pirmajā posmā bija klubs „Dako Ziemeļvidzeme”, bet trešajā vietā klubs „Motokurzeme”.

Pienākot otrajam Latvijas čempionāta posmam, kas norisinājās Dobelē, klubu pjedestāla trijnieks izskatījās pavisam savādāks. Pirmo vietu ieņēma „Motokurzeme”, otro vietu izcīnīja „Motosports RT”, bet trešo „Ghetto MX Team”, klubu „Rodeo” atbīdot vien uz 7. pozīciju. Taču pēc aizvadītajiem diviem posmiem, lielāko punktu skaitu joprojām saglabā ventspilnieki, otrajā vietā „Motokurzeme”, bet trešajā „Motosports RT”.

Gaidām trešo Latvijas čempionāta posmu, lai redzētu, kādas izmaiņas labāko trijniekā tas nesīs un vai uz goda pjedestāla kāps arī kāds Latgales motoklubs.

Latvijas klubu čempionāta kopvērtējums

VietaKlubsPunkti
1RODEO459
2Motokurzeme424
3Motosports RT399
4Dako Ziemelvidzeme388
5MX4 Dobele381
6MX Adazi361
7MX Moduls344
8Ghetto MX Team335
9Sliterani270
10CEC I.S. Racing230

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF