Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Pasaules čempions Musē apvienojas ar jauno blakusvāģu motokrosa talantu Hermansu

Pasaules čempions Musē apvienojas ar jauno blakusvāģu motokrosa talantu Hermansu
Nikolā Musē
Foto: Jens Korner

2017. gada pasaules čempions blakusvāģu motokrosā Nikolā Musē paziņojis, ka nākamajā sezonā startēs kopā ar Koenu Hermansu.

Jau septembrī tika paziņots, ka turpmāk Musē vairs nestartēs kopā ar Etjēnu Baksu, neskatoties uz to, ka šogad ekipāža spēja uzvarēt pasaules čempionātā. Sportisti par iemeslu tam minēja lielo attālumu starp abu braucēju dzīvesvietām.

Franču kantētājs Musē tagad oficiāli paziņojis, ka nākamsezon pasaules čempionātā brauks kopā ar holandiešu pilotu Hermanusu. Šogad Hermanss startēja vienā ekipāžā ar tautieti Keniju van Gālenu, kopīgiem spēkiem izcīnot piekto vietu kopvērtējumā. Tikai četrus punktus viņi zaudēja Stjuartam Braunam un Džo Millardam, kamēr par četriem punktiem pārspēja latviešus Jāni Daideru un Kasparu Stupeli.

Hermanss ir viens no talantīgākajiem jaunajiem blakusvāģu braucējiem. Sportists ir tikai 20 gadus vecs un pasaules čempionātā startē kopš 2014. gada. Šogad viņš septiņas reizes finālbraucienos finišēja trešajā vietā, vienreiz ierindojās otrajā pozīcijā, bet uzvaras vēl nav guvis.

Šobrīd vēl nav zināms, ar kuru kantētāju 2018. gadā startēs Bakss, taču Nāciju kausa sacensībās viņš jau apvienojas spēkus ar somu Lari Kunnasu.


, 2017-10-23 14:57, pirms 6 gadiem
Gan jaujau Bax ar Stupeli citu variantu neredzu
, 2017-10-24 00:07, pirms 6 gadiem
Cābels rakstīja: Gan jaujau Bax ar Stupeli citu variantu neredzu
Tas būtu super variants. Top 3 divi latviešu kantētāji. Par cik mums ir divi posmi, būtu veselīgi arī no fanu viedokļa, ja Stupelis cīnītos par titulu.
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Herlingss pēc nākamās sezonas varētu noslēgt MXGP karjeru

Holandiešu motosportists Džefrijs Herlingss šobrīd vēl nav izlēmis, vai turpinās motokrosa braucēja karjeru pēc nākamā gada, kad beigsies viņa pašreizējais līgums ar "Red Bull KTM Factory Racing" komandu. Iespējams, šī viņam ir priekšpēdējā sezona pasaules čempionātā.
Foto: RS Photography

Latvijas enduro čempionāta sezonas atklāšanas posms notiks Ķesterciemā

6. aprīlī Tukuma novadā, Ķesterciema "Bušu karjerā" un tā apkārtnē notiks Latvijas čempionāta pirmais posms enduro.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.