Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Arenakross uzvarētājs Leoks: ''Izbaudīju šīs sacensības''

Arenakross uzvarētājs Leoks: ''Izbaudīju šīs sacensības''
Tanels Leoks
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Pēc uzvaras “Arēna Rīga” notikušajās iekštelpu motokrosa sacensībās "Optibet Champions Race" sacensību uzvarētājs Tanels Leoks atzina, ka viņš esot izbaudījis šīs sacīkstes un ir priecīgs, par izcīnīto uzvaru.

Jau ziņojām, ka sestdien “Arēna Rīga” norisinājās iekštelpu motokrosa sacensības "Optibet Champions Race", kur prestižākajā jeb "Čempionu" klasē pārliecinošu uzvaru svinēja igaunis Tanels Leoks. Pieredzējušais igauņu braucējs izcīnīja uzvaras visos trijos savos pusfināla braucienos, kā arī Superfinālā viņš bija ātrākais, par 16 sekundēm apsteidzot savu tautieti Karelu Kutsaru.

''Kopumā ar sacensībām esmu apmierināts, jo izdevās aizvadīt stabilus braucienus bez lielām kļūdām. Lai arī mans pārsvars pār konkurentiem bija liels, visus braucienus nācās braukt ar pilnu jaudu un augstu koncentrēšanos, jo kļūdas šeit varēja pieļaut samērā viegli. Izbaudīju šīs sacensības un esmu priecīgs par šo uzvaru. Paldies organizatoriem un faniem par lielisko atbalstu,'' tā portālam ''Sportacentrs.com'' pēc sacensībām teica Leoks, kurš šogad startēja MXGP čempionātā.

AX Champions rezultāti

V.BraucējsLaiks
1 .Tanel LEOK6:30.281
2 .Karel KUTSAR+16.461
3 .Adam CHATFIELD+29.621
4 .Evgeni TYLETSKI+1 aplis
5 .Hardi ROOSIORG+1 aplis
6 .Dovydas KARKA+1 aplis
7 .Dāvis LĪVS+1 aplis
8 .Niclas HALLAFORS+2 apļi
9 .Evgeny IVANUTIN+2 apļi
10 .Nick KOUWENBERG+13 apļi

Foto: Motorsport.com

F1 īpašnieki par četriem miljardiem eiro pērk "MotoGP" čempionātu

F1 pasaules čempionāta īpašnieki "Liberty Media" tuvākajā laikā gatavojas paziņot par "MotoGP" pārņemšanu savā paspārnē. Darījuma summa esot ap četriem miljardiem eiro.
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Herlingss pēc nākamās sezonas varētu noslēgt MXGP karjeru

Holandiešu motosportists Džefrijs Herlingss šobrīd vēl nav izlēmis, vai turpinās motokrosa braucēja karjeru pēc nākamā gada, kad beigsies viņa pašreizējais līgums ar "Red Bull KTM Factory Racing" komandu. Iespējams, šī viņam ir priekšpēdējā sezona pasaules čempionātā.
Foto: RS Photography

Latvijas enduro čempionāta sezonas atklāšanas posms notiks Ķesterciemā

6. aprīlī Tukuma novadā, Ķesterciema "Bušu karjerā" un tā apkārtnē notiks Latvijas čempionāta pirmais posms enduro.