Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Siguldā notiks motokrosa svētki

Juris Grīns
Juris Grīns

Ar straujiem soļiem tuvojas rudens, kas nozīmē arī tuvojamies finiša taisni motokrosa sazonai, bet vēl līdz tam priekšā ir vairāki aizraujoši pasākumi. Jau šajā nedēļas nogalē, sestdien, 26. augustā Siguldā norisināsies motokrosa turnīra L.A.M.A. septītais posms.

Viens no ātrākajiem Latvijas braucējiem Jānis Kārkliņš ar savu komandu ir kārtīgi pastrādājuši pie trases pilveidošanas un aicina visu lielo motokrosa saimi novērtēt Ozolkalnu mototrasi, tāpat izbaudīt fantastiskus un dinamiskus motokrosa svētkus, jo L.A.M.A. turnīrā sev piemērotu klasi var atrast ikviens.

Arī pats Jānis Kārkliņš ir apstiprinājis dalību šinī posmā un izaicina pārējos motosportistus.

Klases Siguldas posmam: Q50, Q50 Rūķi, Q Ķīna, Q100, Q Juniori, Solo 50cc, 65cc, 85cc, Dāmas, Iesācēji, Open F, 2T, 100 Pluss, 15+, 30+, 40+, 50+.

Paralēli motokrosa turnīra posmiem notiek L.A.M.A. desmitās jubilejas sezonas svinības katrā posmā. Pateicoties tieši atbalstītājiem, tiek gādāts par pārsteigumiem sportistiem un skatītājiem, kas noteikti būs arī Siguldā. Darbosies bufete, laba mūzika, garlaicīgi nebūs nevienam. Nesēžam mājās, atbalstam savējos! Motokross ir tautas sports!

Informāciju sagatavoja:
Māris Balodis,
biedrība L.A.M.A.