Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Stupelis atgriežas sacīkstēs, kopā ar Daideru gūta ceturtā vieta

Stupelis atgriežas sacīkstēs, kopā ar Daideru gūta ceturtā vieta
Kaspars Stupelis
Foto: Arie Bon

Pēc ilgstoša atlabšanas perioda svētdien Igaunijas čempionāta posmā uz sacensību starta atkal izgāja 2015. gada pasaules čempions blakusvāģu motokrosā Kaspars Stupelis. Startējot kopā ar Jāni Daideru, izcīnīta ceturtā vieta.

Jegevā notikušajās sacensībās blakusvāģu motokrosa klasē Daidera/Stupeļa ekipāža braucienos izcīnīja piekto un otro vietu, kas summā ļāva ierindoties ceturtajā pozīcijā.

Mājinieki Kerts Variks/Māreks Mills uzvarēja abos braucienos un arī posmā, kamēr Raido Rīms/Ilvars Skūltāns, pateicoties divām trešajām vietām, tika pie otrās pozīcijas sacīkšu summā. Trešo vietu ieņēma Gerts Gordejevs/Keits Kivaste.

"Ir pagājuši pieci mēneši kopš Beļģijā gūlos zem skalpeļa, lai salabotu sarautās krusteniskās saites un menisku," stāsta Kaspars Stupelis. "Bija visādi. Sākumā tā man bija elle, kādai nekad agrāk nebiju gājis cauri. Cerības šogad cīnīties par pasaules čempiona titulu izslīdēja man no rokām. Tomēr beidzot pēc 15 gadiem, kas tika veltīti sportam, ieraudzīju vasaru no citas puses. Šobrīd neesmu 100% vesels, bet finiša taisnē, un šīs man bija pirmās sacensības blakusvāģu motokrosā pēc piecu mēnešu pārtraukuma."

Sacensību rezultāti blakusvāģu klasē

vietaEkipāžaPunkti
1.Kert VARIK/Maarek MIIL50
2.Raido RIIM/Ilvars SKŪLTĀNS40
3.Gert GORDEJEV/Keit KIVASTE40
4.Jānis DAIDERS/Kaspars STUPELIS38
5.Tanel REESNA/Ruslan TALF30
6.Renee REINU/Teet EIER28
7.Riku KUNNAS/Lari KUNNAS27
8.Markus NORMAK/Karl-Albert KASESALU26
9.Taavi PUNGITS/Lauri KÜTTIS24
10.Mantas KIŠUNAS/Rytis KIŠUNAS22

Sacīkstēs Igaunijā latvieši startēja un guva panākumus arī citās klasēs. Markuss Augustovskis izcīnīja uzvaru kvadriciklu klasē Q50, tāpat uzvaras Laurim Eizānam (Q Junior 250), Agrim Neijam (Quad Veteran) un Aigaram Šaicānam (Quad Hobi) un Emīlam Tilakam/Elmāram Tilakam (Sidecar Kids). Prestižajā Quad Open klasē trešo vietu guva Ralfs Reinfelds, piekāpjoties Kasparam Kanguram un Prītam Jarvlo.

Visi rezultāti: Event results - details - MYLAPS Sports Timing


, 2016-08-22 11:52, pirms 8 gadiem
Tad jau nākamsezon Daideri varētu kopā maukt... vismaz viena LV komanda
Foto: RS Photography

Latvijas enduro čempionāta sezonas atklāšanas posms notiks Ķesterciemā

6. aprīlī Tukuma novadā, Ķesterciema "Bušu karjerā" un tā apkārtnē notiks Latvijas čempionāta pirmais posms enduro.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.