Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kairoli: "Sociālie tīkli ir slikta lieta"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kairoli: "Sociālie tīkli ir slikta lieta"
Antonio Kairoli
Foto: mxgp.com

Pasaules motokrosa čempionāta vicelīderis Antonio Kairoli izteicies, ka sociālie tīkli nav nekas labs, jo līdzjutēji publiski pauž negatīvas domas viņa un šobrīd savainotā Džefrija Herlingsa virzienā.

Herlingss treniņa laikā nesen guva savainojumu, kā rezultātā nevarēja piedalīties aizvadītās nedēļas nogalē notikušajās sacensībās Itālijā, Ottobiano trasē. Abos braucienos tur uzvarēja otrs "Red Bull KTM Factory Racing" rūpnīcas sportists Kairoli, kurš līdz ar to čempionāta kopvērtējumā vienā dienā atguva 50 punktus un šobrīd no vadībā esošā Herlingsa atpaliek vairs tikai 12 punktus.

Sociālajos tīklos daudzi izteikušies, ka Kairoli noteikti gaidīja, kad Herlingss gūs kādu traumu, jo zinājis, ka tas notiks.

"Sociālie tīkli ir slikta lieta," atzīst Kairoli. "Cilvēkiem vajadzētu cienīt gan viņu, gan mani. Esmu gandrīz 11 gadus vecāks par viņu. Cīnīties ar viņu vienmēr ir grūti, jo Džefrijs ir labākajā fiziskajā formā un vienmēr brauc pārsniedzot robežas. Tas nav mans braukšanas stils, tādēļ nākas tam pielāgoties, bet mēs vienmēr visu darām pēc iespējas labāk un nevēlamies, lai otrs savainotos."

Arī Kairoli šobrīd nav pilnībā vesels, jo ārstē savainoto ceļgalu.

"Tagad ar to ir daudz labāk," viņš stāsta. "Esmu veicis ārstēšanu un ceļgals vairs nav uzpampis. Šī vienmēr bijusi mana vājā vieta, ar to vienmēr bijušas kādas problēmas, līdz ar to arī kāja nav pietiekoši stipra. Jācenšās braukt nedaudz uz sāna, tam jāpielāgojas. Bet jau Francijas posmā ar to nebija pārāk slikti, tagad ir vēl labāk, tāpēc nevaru sūdzēties."

Ņemot vērā šī brīža situāciju, kad Herlingss plāno atgriezties jau uz nājamo posmu, Kairoli saka: "Mērķis ir turēties viņam klāt, cik vien tas iespējams, un mēģināt cīnīties par čempiona titulu."

PČ kopvērtējums MXGP klasē

VietaSportistsValstsMotociklsPunkti
1.Džefrijs HerlingssNEDKTM486
2.Antonio KairoliITAKTM474
3.Klemens DesālsBELKAW374
4.Romēns FevrsFRAYAM354
5.Gotjē PolēnsFRAHUS334
6.Tims GajsersSLOHON332
7.Glens KoldenhofsNEDKTM289
8.Džeremijs SīversSUIYAM255
9.Džeremijs van HorebīksBELYAM240
10.Makss NaglsGERTM203

Izmantotie resursi:
Motocross, Supercross, MXGP and MXoN news,...

     [+] [-]

, 2018-06-23 19:29, pirms 6 gadiem
Soc. tīkli ir laba lieta! Tas kas nav labi ir komentāru sadaļas tajos!!