Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis atgriežas trasē: "Man paveicās, ka tikai salauzu rokas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis atgriežas trasē: "Man paveicās, ka tikai salauzu rokas"
Kārlis Sabulis
Foto: publicitātes

Motokrosa kluba “MX Moduls” sportists Kārlis Sabulis, pārstāvot oficiālo Yamahas klubu ASTES4-TESAR, startēs Eiropas motokrosa čempionāta Portugāles posmā, kas 1. un 2.jūlijā notiks Portugāles pilsētā Aguedā.

Kārlis, maija vidū startējot Itālijas čempionātā, krita un salauza abas rokas. "Man paveicās, ka trases posmā, kas bija slidens un nelīdzens, tikai salauzu rokas, jo cilvēki, kas redzēja kritienu, teica, ka tas paliks atmiņā uz ilgu laiku," komentē Sabulis.

Šīs nedēļas sākumā Sabulis devās uz Itāliju, lai atrādītos ārstam, kurš apstiprināja, ka Kārlim abas rokas ir sadzijušas un viņš var startēt motokrosa sacensībās. "Šodien aizvadīju treniņu. Rokas vēl nedaudz sāpēja, bet jutos labi. Dakteris atļāva braukt. Ar komandu, izrunājot visu, sapratām, ka startēsim Eiropas čempionāta posmā, kas būs jau nākamajā nedēļas nogalē Portugālē. Esmu priecīgs, ka varu atgriezties ierastajā režīmā un darīt to, kas man vislabāk patīk un sanāk," papildina Sabulis.

Atgādinām, ka motokrosa kluba "MX Moduls" sportists Kārlis Sabulis pagājušā gada izskaņā noslēdza divu gadu līgumu ar "Yamaha Motor Europa N.V." un, 2017. gadā pārstāvot "ASTES4-TESAR Yamaha" komandu, startē visos Eiropas motokrosa čempionāta posmos. Līgums paredz, ka 2017. gadā Sabulis pārstāvēs "ASTES4-TESAR Yamaha" komandu, bet, ja sezonas laikā tiks uzrādīti lieliski rezultāti, tad 2018. gadā Kārlis var tikt nosūtīts uz kādu citu "Yamaha" klubu, kas jau startē pasaules čempionātā.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe