Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Sapratu, ka tomēr gribu palikt Eiropā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro: "Sapratu, ka tomēr gribu palikt Eiropā"
Matīss Karro
Foto: gatedrop.com

Motosportists Matīss Karro, vienu gadu guvis pieredzi Brazīlijā, šobrīd atgriezies Eiropā, kur arī turpmāk plāno turpināt savas gaitas motokrosā. Šonedēļ viņam cīņa Vācijā, bet laba snieguma gadījumā cerība latvieti atkal redzēt uz starta pasaules čempionātā.

Bijušais MXGP dalībnieks Karro uz Brazīliju devās pirms 2017. gada sezonas. Diemžēl lielu sacīkšu pieredzi eksotiskajā zemē sportists nepaguva smelties, jo atkal guva traumu.

Tagad viņš vienojies ar "Pfeil Kawasaki" komandu par startēšanu Vācijā, kur šajās brīvdienās jāaizvada prestižā "ADAC MX Masters" čempionāta pirmais posms. Tāpat Karro iecerējis priecēt latviešu līdzjutējus ar atsevišķiem startiem savā dzimtenē.

"Brazīlijā guvu labu pieredzi," intervijā portālam "gatedrop.com" stāsta Karro. "Gribēju aizbraukt no Eiropas, lai sāktu kaut ko jaunu sacīkšu ziņā, kā arī tiktu vaļā no savainojumiem, tomēr arī tur guvu traumu. Pie viņiem sacīkstes ir citādas, un es sapratu, ka gribu palikt Eiropā. Šogad sev esmu uzstādījis atšķirīgus mērķus. Gribu izbaudīt katru mirkli, ko pavadu uz motocikla gan treniņos, gan katrā sacīkšu aplī, gribu par sevi vairāk parūpēties, un tad arī rezultāti atnāks. Pēc savainojuma bija maz laika patrenēties, tādēļ ir daudz ko atgūt."

Karro stāsta, ka motokrosā atgriezies samērā negaidīti: "Es jau biju beidzis piedalīties sacīkstēs, bet man ir kāds draugs, igaunis Peters. Viņš bija mans sponsors, kad sāku savu karjeru pasaules čempionātā, bet tagad piezvanīja man šī gada sākumā, jo tic man un palīdzēja manu prātu atkal novirzīt uz sacensībām. Gribu viņam pateikt lielu paldies."

Ja Karro sniegums būs labs, sportists šogad varētu parādīties arī kādā MXGP posmā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

  -1 [+] [-]

, 2018-04-22 10:33, pirms 6 gadiem
Labāk būtu uz NBA braucis!

     [+] [-]

, 2018-04-22 10:53, pirms 6 gadiem
Traumas viņam seko visu karjeru..

     [+] [-]

, 2018-04-22 12:51, pirms 6 gadiem
šodien ADAC masters. Karro, Macuks un Šileika. Te live timing Racemon 2.0.1 | © MW Race Consulting...

     [+] [-]

, 2018-04-22 21:52, pirms 6 gadiem
Soli pa solim un vēsu prātu,nepārvērtē spēkus...un viss būs kārtībā!