Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: LaMSF

1. maijs, Zelta Mopēds Biķerniekos

1. maijs, Zelta Mopēds Biķerniekos
Afiša

Pavasaris nav tikai bērzu sulu un pirmo tauriņu laiks… Tradicionāli sāk rosīties uz diviem riteņiem braucoši, tostarp arī mopēdisti un skūteristi. Un tieši vismazākajiem, Zelta Mopēda un tā mūsdienu alternatīvas – skūteru braucējiem, jau kuro gadu pēc kārtas 1 maijā, Biķernieku kartinga trasē notiek mazmotošosejas sezonas atklāšana.

Sacensību svinīga atklāšana būs plkst. 12.00. , kad Biķernieku trasē ieradīsies arī vairāki simti ielas motorolleru braucēji, kuri pēdējos gados savu sezonu uzsāk vienlaicīgi ar pirmo mazmotošoseju. Kā ik-gadus, Zelta Mopēda sacīkšu braucienus papildinās arī skūteru standarta un sporta klases. Neizpaliks skatītāju iecienītais ielas un sacīksu retromotociklu brauciens. Turklāt 1 maija pasākums Biķerniekos sen izaudzis no vienkāršas sacīkstes par unikālu Latvijas motošosejas braucēju, mehāniķu un pat līdzjutēju paaudžu tikšanās vietu. Paaudžu pēctecība gan trasē, gan ārpus tās.

Sacensību dalībnieku reģistrācija Mazmoto Racing Team


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").