Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

1. maijs, Zelta Mopēds Biķerniekos

1. maijs, Zelta Mopēds Biķerniekos
Afiša

Pavasaris nav tikai bērzu sulu un pirmo tauriņu laiks… Tradicionāli sāk rosīties uz diviem riteņiem braucoši, tostarp arī mopēdisti un skūteristi. Un tieši vismazākajiem, Zelta Mopēda un tā mūsdienu alternatīvas – skūteru braucējiem, jau kuro gadu pēc kārtas 1 maijā, Biķernieku kartinga trasē notiek mazmotošosejas sezonas atklāšana.

Sacensību svinīga atklāšana būs plkst. 12.00. , kad Biķernieku trasē ieradīsies arī vairāki simti ielas motorolleru braucēji, kuri pēdējos gados savu sezonu uzsāk vienlaicīgi ar pirmo mazmotošoseju. Kā ik-gadus, Zelta Mopēda sacīkšu braucienus papildinās arī skūteru standarta un sporta klases. Neizpaliks skatītāju iecienītais ielas un sacīksu retromotociklu brauciens. Turklāt 1 maija pasākums Biķerniekos sen izaudzis no vienkāršas sacīkstes par unikālu Latvijas motošosejas braucēju, mehāniķu un pat līdzjutēju paaudžu tikšanās vietu. Paaudžu pēctecība gan trasē, gan ārpus tās.

Sacensību dalībnieku reģistrācija Mazmoto Racing Team