Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Kalvenē grandiozi sagaida mājās pasaules čempionu Jonasu

Kalvenē grandiozi sagaida mājās pasaules čempionu Jonasu
Foto: Uldis Dobelis

Ceturtdienas, 21. septembra pēcpusdienā Kalvenes centrā līdzjutēji kuplā skaitā ar skaļām ovācijām mājās sagaidīja pasaules čempionu motokrosā "MX2" klasē Paulu Jonasu.

Jonass pagājušajā svētdienā Francijā pasaules čempionāta pēdējā posmā tika kronēts par pasaules čempionu "MX2" klasē, pārrakstot Latvijas motokrosa vēsturi. Ceturtdien pasaules čempions ieradās savā dzimtajā Kalvenē, kur sportistu sagaidīja līdzjutēji no tuvākas un tālākas apkārtnes.

Pēc svinīgajām runām un apsveikumiem P. Jonass Kazdangas pūtēju orķestra pavadībā, sēžot uz automašīnas jumta, svinīgi izbrauca cauri visam Kalvenes centram līdz kultūras namam, kur čempionu ar dziesmām sveica mūziķis Ivo Fomins un varēja sākties ballīte.

Atgādināsim, ka 24. septembrī Cēsu moto trasē “Ezerkalni” norisināsies Betsafe Latvijas čempionāta 5.posms motokrosā – finālposms, kas būs arī Igaunijas čempionāta finālposms. Šī posma ietvaros būs iespēja satikties ar tikko kronēto pasaules MX2 čempionu Paulu Jonasu.

Vairāk foto no Jonasa sagaidīšanas - Šeit.

Izmantotie resursi:
Ziņas :: Rekurzeme.lv


, 2017-09-21 22:21, pirms 7 gadiem
Cepuri nost par sagaidīšanu. Reti kur Latvijā šādi sagaida, tikai pozitīvi
, 2017-09-21 22:25, pirms 7 gadiem
Pauls malacis! Pelnīta sagaidīšana.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").