Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Ivo Šteinbergs: "Igaunijas trase man atgādināja Čehiju vai Slovākiju"

Ivo Šteinbergs: "Igaunijas trase man atgādināja Čehiju vai Slovākiju"
Ivo Šteinbergs
Foto: CEC I.S. Racing

Ar sacensībām Narvā, Igaunijā aizvadīts Baltijas čempionāta posms enduro un pirmo vietu posmā aizvadītajās brīvdienās izcīnīja "CEC I.S. Racing" komandas braucējs Ivo Šteinbergs.

Baltijas čempionātā palicis vēl viens posms un tas šajā nedēļas nogalē norisināsies Tallinā. Par uzvaru kopvērtējumā cīnās Ivo un igauņu sportists Martins Leoks, kuri jau pirms pēdējā posma nodrošinājuši pirmās divas vietas uz pjedestāla.

"Šīs bija labas sacensības, kurās nepieļāvu kļūdas un šoreiz izpalika arī kritieni," teic Ivo. "Aiz sevis atstāju sīvāko konkurentu Martinu Leoku, bet trešais bija somu braucējs. Katrā gadījumā konkurence ir sīva."

"Narvā bija tehniska trase. Sacensībās gan sākās ar lietu, bet vēlāk tas pārgāja. Nācās pārvarēt dažādus augstumus un stāvumus, un trases konfigurācija man atgādināja Čehiju vai Slovākiju. Bet trase tiešām bija labā stāvoklī un bija gandarījums pa tādu braukt," piebilst Ivo.

Par čempiontitulu Ivo nerunā, sakot, ka punktus rēķinās pēc pēdējā posma: "Jānobrauc sezona līdz galam un tad varēsim runāt par galarezultātiem."

Informāciju sagatavoja:
CEC I.S. Racing


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.