Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Līvs uzveic Jonasu Saldus motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Līvs uzveic Jonasu Saldus motokrosā
Foto: Maigonis Vagalis

Saldū, “Silavotiņu” mototrasē norisinājies Nacionālā kausa trešais posms motokrosā, kur svelmainajā karstumā sportisti aizvadīja sīvas cīņas un fizisko sagatavotību testējošus braucienus, taču sacensību dienas beigās uzvaras izcīnīja spējīgākie un motivētākie atlēti.

Viens no tiem bija MX 50 Jaunāko klases pārstāvis Gregs Laguta (CAMK Latgale), kurš divu braucienu summā apsteidza Artūru Vinteru (Jāņa Vintera Moto Team Rīga) un Āronu Dimitrijevu. Gregam šī bija jau trešā uzvara pēc kārtas Nacionālā kausa posmos, un 2018. gada sezonā jaunietis pagaidām ir bijis nepārspēts. Lielisku sacīksti izdevās aizvadīt arī Eimantam Cepulim, kurš MX 50 Vecāko konkurencē apsteidza Rūdolfu Augstkalnu (Rambas R) un Remu Šarovu (CAMK Latgale). MX 65 Jaunāko ieskaitē ātrākais bija Jaroslavs Kravčenko, aiz viņa 2. vietā Emīls Ivanovs (IK Auseklis motoklubs), bet 3. – Alberts Knapsis (F.F.F. Sporta klubs). Vecāko klasē šoreiz tikai divi censoņi – Arsenijs Kravčenko un Haralds Bērziņš (IK Auseklis motoklubs), kuri ierindojās attiecīgi 1. un 2. vietā. MX 85 Jaunāko vidū uzvaras laurus plūca Ēriks Caunišs (Salacas Kauss), aiz sevis atstājot tuvākos sekotājus Ralfu Vindigu un Intu Kārli Ezerkalnu (F.F.F. Sporta klubs). Arī šīs motociklu kubatūras Vecāko ieskaitē startēja tikai divi sportisti, ātrākais no kuriem bija Kārlis Rodrigo Baltgalvis (IK Auseklis motoklubs), kurš šoreiz apsteidza Nauri Vītoliņu (Saldus Motoklubs). Mini MX klasē spēcīgākais izrādījās Ingus Maculēvičs (IK Auseklis motoklubs), aiz viņa 2. vietā – Arno Veģis (Karro MX), bet 3. pozīcijā – Toms Binovskis (Saldus Motoklubs).

Sacensību dienas ātrākajā klasē – MX A – uz starta izgāja 15 sportisti. Kā ātrākais sevi kopvērtējumā pierādīja Dāvis Līvs (Salacas Kauss), apsteidzot Elgaru Jonasu (F.F.F. Sporta klubs) un Raineru Žuku (ASRT). MX B atlētu sīvajā – veselu 40 sportistu – konkurencē pārākais bija Mareks Zolmanis (Saldus Motoklubs), goda pjedestālu papildinot attiecīgi Raivim Krastiņam (Rambas R) un Jurģim Žukas (Saldus Motoklubs). Arī MX C ieskaitē, kā ierasts, dalībnieku skaits bija kupls. Arī šajā klasē 40 konkurentu ielenkumā meistarīgākais izrādījās Toms Vanadziņš (Saldus Motoklubs), kurš aiz sevis 2. un 3. pozīcijā atstāja attiecīgi Ēriku Bērziņu (F.F.F. Sporta klubs) un Jāni Indriksonu. MX D klasē uzvaru izcīnīja Reinis Tilaks (Elkšņi Sporta klubs), aiz viņa – Dainis Baduns un Oskars Slavinskis (VV Moto Racing Team).

Lai gan pāragri runāt par sacensību seriāla kopvērtējuma laureātiem, puse no sezonas ir aizvadīta un punktu tabulās jau šobrīd manāmi izteikti līderi. To, vai šiem sportistiem izdosies nosargāt pār konkurentiem uzkrāto pārsvaru, varēsim noskaidrot jau 14. jūlijā Ainažos, kur notiks Nacionālā kausa motokrosā 4. posms. Uz tikšanos!

Visi rezultāti: https://speedhive.mylaps.com/Events...

  +2 [+] [-]

, 2018-06-21 17:01, pirms 6 gadiem
Ha,baigi asprātīgi!

     [+] [-]

, 2018-06-21 20:49, pirms 6 gadiem
Edgars malacis!!! Turpināsi būsi pirmais!!!

     [+] [-]

, 2018-06-21 20:50, pirms 6 gadiem
Elgars es domāju!!!!!