Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Honda" MXGP rūpnīcas braucējs Bogerss: "Man ir sliktas ziņas"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Honda" MXGP rūpnīcas braucējs Bogerss: "Man ir sliktas ziņas"
Braiens Bogerss
Foto: Team HRC

"Honda" rūpnīcas komandas "Team HRC" oficiālais braucējs Braiens Bogerss atkal spiests atlikt debiju pasaules motokrosa čempionāta klasē MXGP, jo vēlreiz savainojis traumēto kāju.

21 gadu vecais holandietis jau pērnā gada novembrī lauza pēdas kaulu, kā rezultātā ilgi nevarēja atgriezties uz motocikla, bet tagad vēlreiz atlikta arī viņa pāreja no MX2 uz MXGP klasi.

Bogerss jau kādu laiku atkal trenējās, tomēr Nīderlandē notikušajos testos atkal sāka just diskomfortu labās kājas pēdā. Tā kā sāpes nerimās, tika nolemts veikt izmeklējumus pie speciālistiem Beļģijā, kuri atklāja jaunu, nelielu lūzumu viņa pēdā. Plānots, ka 7. maijā Bogerss gulsies uz operāciju galda un vēlreiz būs spiests no jauna sākt atlabšanas procesu.

"Šīs ir sliktas ziņas pēc tik ilga atlabšanas perioda, kad jau biju ticis atpakaļ uz motocikla," atzīst Bogerss. "Balstoties uz ārstu ieteikumiem, ārstēšanās programmu dienu no dienas pildīju precīzi, taču šādas lietas, par nožēlu, var atgadīties un tagad atkal esmu savainojies. Neko citu, kā gaidīt operāciju, šobrīd darīt nevaru, un atkal viss būs jāsāk no jauna. Cerams, varēšu atgriezties komandā pēc iespējas ātrāk, tomēr kaut kas vairāk būs zināms vien pēc dažām nedēļām."

Šobrīd vēl nav zināms, vai "Team HRC" vadība nelems par Bogersa aizvietošanu ar citu braucēju, vismaz uz holandieša atlabšanas periodu.

Izmantotie resursi:
Motocross, Supercross, MXGP and MXoN news,...