Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Lauris Daiders turpina gatavoties pasaules čempionātam

Ieskats Nīderlandes atklātā motokrosa čempionāta otrajā posmā, kas svētdien norisinājās Varseveldes trasē. Sacensības kā labu treniņu pirms pasaules čempionāta izmantoja daudzas vadošās blakusvāģu motokrosa ekipāžas, un tā, piekto vietu izcīnīja Kristofa Santermansa un pērnā gada pasaules vicečempiona Laura Daidera duets (#15). Kā jau vēstījām, otro braucienu konkurentu avārijas dēļ apturēja un neatsāka, jo tobrīd trasē jau bija kļuvis pārāk tumšs, līdz ar to kopējos rezultātos ieskaitīja vien pirmo no sacīkstēm. Foto: sidecarcross.be


Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.

Motoklubs "Kalsnava MB" - tad un tagad

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) simtgades jubilejā uzzināsim, kā šo gadu laikā ir izmainījies ilggadīgais LaMSF biedrs - motoklubs "Kalsnava MB". Klubu dibināja divi tā galvenie vadītāji, tā laika motosportisti, enduro braucēji Mārtiņš Jakovičs un Jānis Lungevičs. Klubu pirmsākumos galvenokārt vadīja un tā sportistus trenēja Jakovičs, bet pēc Padomju Savienības sabrukuma līdz pat šodienai kluba vadītājs ir Lungevičs.