Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Tilaki izcīna uzvaru Eiropas čempionāta sacīkstēs blakusvāģiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Tilaki izcīna uzvaru Eiropas čempionāta sacīkstēs blakusvāģiem
Brāļu Tilaku ekipāža
Foto: lamsf.lv

Nīderlandes pilsētā Berghemā norisinājušās Eiropas čempionāta sacīkstes bērniem motokrosā ar blakusvāģiem.

Neskatoties uz savas klases mazāk jaudīgajiem motocikliem, Lielvārdes zēni, 13 un 14 gadus jaunie sportisti Elmārs un Emīls Tilaki izcīnīja pirmo vietu B klases sacīkstēs.

Šī ir jau ceturtā sezona, kad brāļi Emīls un Elmārs Tilaki startē bērnu blakusvāģu motokrosā. Brāļu duetam Latvijas mēroga sacīkstēs līdz šim arī ir labi gājis - savā grupā viņi pabijuši tikai uz augstākā pjedestāla pakāpiena. Iepriekšējos divus gadus viņiem izdevies kļūt par Latvijas čempioniem.

Četrpadsmitgadīgais Emīls un viņa jaunākais brālis Elmārs, kuram šobrīd 13 gadu, motosportā brauc jau no trīs ar pusi gadu vecuma. Emīls un Elmārs sākotnēji braukuši ar kvadricikliem, bet tas bijis par dārgu, tāpēc to nomainījuši pret blakusvāģi – sanākot lētāk, jo tad puikām ir viens braucamais uz diviem. Savulaik gadījies arī pa kādai traumai - sacensību laikā Emīls salauzis roku, bet puisis nav padevies un tolaik vēl ar kvadriciklu trasi nobraucis līdz galam un ieguvis trešo vietu. Ar blakusvāģi puikām tikai divas reizes iznācis apgāzties.

Šogad brāļi Tilaki gūst vērtīgu pieredzi ārvalstīs.

Izmantotie resursi:
Jaunumi
Lielvārdes novads

     [+] [-]

, 2017-03-21 13:09, pirms 7 gadiem
Nākamā paaudze!