Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Mucenieks pēc smagas traumas pamet slimnīcu un medmāsas pavadībā atgriežas Beļģijā

Agris Suveizda

Mucenieks pēc smagas traumas pamet slimnīcu un medmāsas pavadībā atgriežas Beļģijā
Elvijs Mucenieks
Foto: X99/Slīterāni

Latviešu motokrosa kantētājs Elvijs Mucenieks, Spānijas posmā iesildīšanās laikā piedzīvojis smagu kritienu, nu ir izrakstīts no slimnīcas un devies atpakaļ uz mājām Beļģijā, vēsta Mucenieka pārstāvētā komanda "X99/Slīterāni".

"Aizvadīta pēdējā nakts Spānijas slimnīcā, un šorīt Elvijs jau ir ceļā uz Madrides lidostu, lai veiktu ceļu uz Beļģiju! Elvijam līdzi ceļo ne tikai sieviņa, bet arī medmāsa, kas rūpēsies par Elvija veselību līdz pat Beļģijai, jo sāpes ir neizturamas un visu ceļu Elvijam nāksies mērot guļus pozīcijā. Turam īkšķus, lai šis ceļš būtu viegls, ātrs un nesāpīgs!" raksta komanda.

Sestdien francūzis Valentēns Žiro un kantētājs Mucenieks uzvarēja sezonas trešā posma kvalifikācijā, taču svētdien iesildīšanās laikā piedzīvoja smagu kritienu. Negadījumā blakusvāģa stienis, pie kā turas līdzbraucējs, ietriecies Muceniekam tieši mugurā. Pēc izmeklēšanas slimnīcā Muceniekam tika atklātas piecas lauztas ribas un muguras skriemelis. Vēlāk viņš no traumatoloģijas nodaļas tika pārvests uz neiroloģijas nodaļu.

Pirmajos divos posmos Nīderlandē un Francijā ekipāža Žiro/Mucenieks uzvarēja trīs no četriem braucieniem un atlikušajā palika 24. vietā. Kopvērtējumā viņi ar 75 punktiem bija otrajā vietā, bet nu ir atkāpušies uz sesto. Līderu lomā joprojām ir beļģis Mārvins Vanluhene un nīderlandietis Vens van den Bogarts, kuri uzvarēja arī Spānijas posmā un ir sakrājuši 131 punktu. Ceturtajā vietā ar 86 punktiem ir igaunis Kerts Variks un kantētājs Lauris Dauders, bet devītajā vietā ar 58 punktiem ir nīderlandietis Etjēns Bakss un kantētājs Kaspars Stupelis.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/x99Slitera...

     [+] [-]

, 2018-04-21 01:20, pirms 6 gadiem
Ātru atveseļošanos,īsts dzelzs vīrs!